Ben Bir Güzel Gördüm Kardeşim
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Ağu 2013 #6 Rey_Han' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bu kardeşimizin adı nedir bilen var mı?
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Ağu 2013 #8 İZZETLİ' Alıntı: Muhammed Ömer Allah cc rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin. Kendisi şehid mi olmuş?
İZZETLİ' Alıntı: Muhammed Ömer Allah cc rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin. Kendisi şehid mi olmuş?
E Çevrimdışı ebu muvahhid Üyeliği İptal Edildi Banned 10 Ağu 2014 #9 Evet canli bombo olarak insalah sehid
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 11 Ağu 2014 #10 Kuşçu' Alıntı: Amin. Kendisi şehid mi olmuş? Genişletmek için tıkla ...
E Çevrimdışı Ebu.Cendel İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2014 #11 Adanalı diye biliyorum Allahu alem. Allah şehadetini kabul eylesin.
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2014 #12 amin....şehadete gidiş sevinci bu kadar muhteşem olan ve sevinçli olan çok az video gördüm... Rabbim onu şehidlerden eylesin...
amin....şehadete gidiş sevinci bu kadar muhteşem olan ve sevinçli olan çok az video gördüm... Rabbim onu şehidlerden eylesin...