Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün 2 saatimi bu adamın videolarına harcadım, bir kaç kez risaleyi nur reklamı yaptı çaktırmadan. Bir kızın içine girdiği zannedilen ifrite risaleler hakkında soru sordu, ifrit de nefret ettiğini söyledi pek çok genç bu risaleler yüzünden iman ehli olduğunu söyledi..
bugün 2 saatimi bu adamın videolarına harcadım, bir kaç kez risaleyi nur reklamı yaptı çaktırmadan. Bir kızın içine girdiği zannedilen ifrite risaleler hakkında soru sordu, ifrit de nefret ettiğini söyledi pek çok genç bu risaleler yüzünden iman ehli olduğunu söyledi..
Abi bu adam şeytanlarla çalışıyor. Yaptığı hareketlere bak seanslarında. Kendisinin rukye tedavisine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Allah hidayet etsin.
cinlere bakınıyordum , azcık araştırma yapim dedim kuranda semumi ateşi çıktı karşıma semmumi nüfuz eden sıcak manasındaymış sonra bu ne olabilir dedim ? sam yeli geldi aklıma ancak arapçada buna sirokko diyorlarmış sanırım peki bu sam türkçe mi diye bakınıyordum, ifrite bakayı m dedim diabolos ve iblis çıktı iblis doğrumu hatırlıyorum balasa umutsuz yani umutsuz vaka mı demek diye bakatrken iblisin bizim türkçedeki dengi olan albız geldi aklıma sonra hatırladım , albız ve elvisin aynı olduğun u okumuştum bir yerde wiki de de albız a elvis diyorlar elvisi yabancı lisanlarda aramaya başladım , elvis'in anlamı ingilizce olarak "all wise" imiş , wise ne demek kökenine baktım , almanca wit kökeninden geliyormuş , wit ise latince kökenli videre olarak görmek demek . buda "all-görmek" yani herşeyi gören oluyor bu da : all seeing eye oluyor : her şeyi gören göz .
nereden nereye oldu ama hepside birbiri ile bağlantılı çıktı üstelik 3 farklı dil ailesinde . öyle işte bakınırken gördüklerim paylaşayım dedim.
dip not olarak bir şekilde sam yelinin "sam"'ına yine ulaşmış oldum ama bu sefer yelin yerini amca aldı: sam amca = Uncle Sam=United States
yalan söylüyor kardeşim daha sonra ki dakikalar da ruhaniyeti var lakin kim olduğunu bilmiyoruz dedi tabi o da ne kadar doğru bilmiyorum kardeşim ama Tayyibi çok sevdiği kesin