Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ibreler o yönde gösteriyor tam tahlil halid gelince ortaya cıkacak kurul kararından gecerce(kurulun yarısı tanıdık)
deliligi onaylanacak siteden bannnnnnnnnnnnn
Deli olmadıgını ıddıa etsede ona deli diyenler bunu 40 gun tekrar ettikleri için opnun deli olduguna inanmıslardır haliyle deli olmadıgına kimseyi ınandıramayabilir
sorun bu değil şimdi ona herkes deli diyor kendisi de deliyim dıyor ama davranısları o yönde mi bilmiyoruz akıllı dıyende var deli diyende sonuc olarak bu delimidr akıllımıdır bulmaya çalışacazgız deli ortalıkta yok zaten uyuyodur )
ibreler o yönde gösteriyor tam tahlil halid gelince ortaya cıkacak kurul kararından gecerce(kurulun yarısı tanıdık)
deliligi onaylanacak siteden bannnnnnnnnnnnn
:cihad:cihad:cihadsen benim deli intifada çocuk ordumla tanışmadın galiba ahi... :muhaha ALLAHın izniyle taş taş üstünde bırakmazlar. beni yeni bir direnişe mecbur bırakmayın. deli islam-tr nin dir. islam-tr delinindir. kimmiş o banlayacak gelsinmiş bakayım.
ahi. sen şimdi bizi banlayıp siteden uzaklaştırıyomusun yoksa şaka yaptında vazmı geçtin. ona göre benim mini intifada ordumu yollayacağımda. şakaysa geri çekebilirim. nede olsa onların başında ben varım.