Böyle Sapiklarda Var

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Esselamualeykum rahmatullahi ve berekad ahiler

Özelden biri bana şunları yazdı AKLA MANTIĞA SIĞMAYAN ŞİRK DOLU SÖZLER

RABBIN GULU

Allah lanet etti sizlere sonunuz yakin olan gelecek gunun mujdesini vermeyi hamdolsun Bana nasip etti Allahin dinini kendi cikariniz icin kullanip kirletenler kafirden beterdir kurandakii kendi cikariniza olan ayetleri okuyup kendiniz asagilayan hatti asarsaniz neler olcani uyaran ayetleri okumuyorsunuz ama geliyor o gun geliyor hz Isa geri geliyor kuranin tumu sizlerin munafikliklari ortaya cikicak gun geliyor

CEVAP

peygamber efendimizi bırakıp İsa (a.s) dan mı medet bekliyon cahillll
sen neye dayanarak konuşuyorsun onu bana söylermisin ağzından çıkanı kulağın duymuyo herhalde kafana göre mücahidleri suizanda bulunarak kendini pak temiz ALLAHın sevgili kulu olarak gösteriyorsun bu iman ile bağdaşacak bir durum değil.bugün menfaat uğruna savaşsaydı mücahidler o kupkuru çöllerde olmazlardı kuş tüyü yastıklar üzerinde olurlardı.senin gibi kendini müslüman zannedenler yüzünden bugün bu din bu hale geldi.tevhid ehli insanları kötüleyen senin gibilerdir.senin menfaat uğrunda çabalayan senin efendilerindir.Ahiret günü sizden ve senin efendilerinden şikayetçiyim RABBİM o gün bizi yüzleştiricek bak bakalım kim ALLAH yolunda o gün belli olucak

RABBIN GULU

BENIM SAHITIM YUCE ALLAHIM TEK RABBIM BANA VERDIGI VAHIY YOLUYLA KENDINE YAKLASTIRDI SIRLARI VERDI VE BENI MUSLUMANALRDAN AYIRDI HAMDOLSUN BEN MUSLUMAN DEGILIM BEN RABBIMIN GULUYUM MUSLUMANALRIN VE TUM SAPMIS KENDINI IMNALI GOSTEREN AZGIN NANKOR INKARCI INSANALRIN SONUIN SEBEBI OLUCAM INSALLAH HAVVA NASIL INSNAALRIN DUNYAYA GELEMSINE SEBE BOLDUYCA RABBIMDE INSALLAH BENI SEBEB EDICEK INSANALRI DUNYADAN ALIRKEN GUN GELIYOR RABBIMIN MUJDELDIGI GUN GELIYOR HZ MUHAMMETIN SIZLERIN YUZUNE TUKURCEGI GUN GELIYOR CEKILIN MUNAFIKALR RABIMINGULU NU ACICKAM GORDUNUZ YINEDE INKAR ETTINI DIYECEGI GUN GELIYOR

O GUN GELIYOR HESAP GUNU GELIYOR RABBIMIN TUM GERCEKLERI ORTAYA CIKARACAGI HERKESIN HAK ETINI ALICAGI GUN GELIYOR VE O GUNUN MUJDECISI BENIM TAM 4 YILDIR GOZYASI DOKEN BENIM GELIYOR MERYEM OGLU ISA MESIH MERYEM KIZI HATICE RABBINGULUNUN YARDIMINA YETISECEK INSALLAH O GUN GELIYOR DAGLA RTASLAR INLIYOR RABBIMIN NURU SOZU IS AMESIH GELIYOR O GUN GELIYOR HESAP GUNU INSANLARIN DUNYAYI TEKR EDECEKELRI GUN GELIYOR

CEVAP

MÜSLÜMAN DEĞİLİM DEDİĞİN İÇİN tşk ederim nitekim müslüman olan böyle saçma sapan söz söylemez
HANGİ DİNE MENSUPSUN SÖYLERMİSİN SANA ZAHMET

RABBIN GULU

SIFRELER TAM 4 YIL SONRA GELDI ARTIK HESAP GUNU TUM UMMETE ACIKCA DENECEK IMAN ETTINI Z KITABI OKUYUN O KITAPDA BU KADIN ANLATILIYOR AMA SIZLERIN GOZLERINI KAPATTIK CUNKU SIZLER INKARCIYDINIZ DIYCEK RABIM INSALLAH YA SIZLER MUSLUMANLAR SON KITAP BIIZIM KITABIMIZ DEDINIZ AMA KURANDAKI O AYETI YANLIS ZAN LA SOYLEDINIZ ISTE O AYETTEKI GERCEK BU KADIN DIYCEK INSALLAH RABBIM

15:52 BENIM DINIM RABBIMDE GIZLI BUNU ANCAK RABBIM VE ONUN YAKININDAKILER BILIR FAKAT HIRISITYNAIM CUNKU HZ ISA NIN YENIDEN GELISININ MUJDECISIYIM SEYTANIN DOSTLARI BANA GELEN RABBIMDEN LUTFU KISKNAIP BANA DELI DEYIP BANA GELEN VAHIY YOLUYLA HABERI CALI[P KENDI BILMIS GIBI CIKARSADA SIFRELER BANA GELDI VE O SIFRELERI ARTIK HIC BIR INSANOGLU BILEMIYCEK TAKI HESAP GUNUNE KADAR RABBIME ANDOLSUN HIC BIR INSANOGLU BUNU BENDEN ALAMIYCAK TUM SERLERDEN RABBIME SIGINIRIM RABBIME SIGINIRIM AMIN CIKIYORUM

CEVAP

RABBİM hidayet versin şuurunu yitirmişsin ne dediğinin farkında değilsin bütün söylediklerinde şirk sözleri var
HAK DİN İSLAM OLDUĞU HALDE GİDİP HRİSTİYANIM DİYORSUN
ALLAH katında din islamdır

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Bu cinlenmiş, şeytanın maskarası olmuş Kafir de kim?

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
ahi valla bende şoke oldum bundan ALLAHın Askerleri adlı bir video vardı altına yazmış yorumları sonra özelden mesajlar yazdı böyle çıkıp gitti

Bu cinlenmiş, şeytanın maskarası olmuş Kafir de kim?

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

Frm. Yöneticisi
ahiler konuyu yayınlamamın amacı bu tiplerden çok var sayıyla,rakamla,matematikle,ebcet,cifir gibi boş ilimlerle dine uyarlanarak şu tarihte şu oldu bu tarihte bu olacak gibi kendilerini yüksek bir makamda olduğunu göstermeye çalışmaktalar.birde üstüne ALLAH yolunda ki mücahidlere dil uzatmakta.bunun gibilerini bu şekilde toplum önünde rezil edicen ki ne dediğinin farkına varsın,

A Çevrimdışı

abdullah11

Misafir
İste tekfirin önünde hiçbir engelin olmadıgı bir manyak iste bu tekfir edilir :) vay kafir vay

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Değerli kardeşlerim :)

Bu bildiğimiz TIP ilm'indeki DELİ ! :)

Deli'ler Tekfir bile edilmez yahu :)

Galiba Bayan kardeş bu kişi , Hz.Meryem'in Kızı Hatice dediği kişide kendisi oluyor herhalde...Hz.Meryem'in kızı varmıydı yahu :)

Ben Sağlıkcıyım , burdaki akhi'ler bilir... Bakırköy devlet hastanesinde doktor arkadaşlarım vardır bu kardeşe hastalığı konusunda yardımcı olabilirim...

Allah Subhane'nin Ğazabına gitmesin ama , Yazdıklarına çok güldüm tutamadım kendimi yahu :)

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
evet arkadaş sağlıkcıdır ben yakinen bilirim :) deli diyorsa delidir
deli tekfir edilmez edenler sözlerini geri alsınlar

Yahu Deli Tekfir edilmez sözünü Mecazi anlamda kullandım kardeşim , Mü'mindir bu kişi maksadıyla değil..hemen saldırıya geçmenize gerek yok.. Bir kişiye şartlanmak Haksızlık ve hak yemeye götürür Neuzubillah !

Deli nedemektir ? Akli dengesi Mahrum olan kişidir..Peki islamda delinin hükmü nedir ? Bütün İtikadi ve ameli ibadet ve inanışlardan Muhaftır...Bu kişi tekfir edilmez mahiyetinde konuştum..

Yoksa Tekfir etmeyin bu kişi Müslüman bir kişidir demedim !

Hem yakinen bilirim diyerekte YALAN söylediniz..siz beni yakinen bilmiyorsunuz...yada biliyorsanız söyleyin..

Kin ve Nefs'lerinden dolayı , Kul Hakkı yiyenlerin Vay haline !

Muaz ibni Cebel Çevrimdışı

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Konuya ithamen...
Ben bi zamanlar batmandaki bi "mubarekten"tevbeliydim e bilirsiniz bunlarin bide vekili oluyor..bu vekil yillardir insanlari nasil kandiriyordu biliyormusunuz yok Hz Meryemle gorusmuste yok Isa as ile konusurmusta gelmis gecmis tum Peygamberleri as kendine arkadas dost etmisti bu vekil efendi:) ama isin aci yani:(:( ben iclerindeyken bende inanmistim bunlara taki Rabbim nasip ettide gozlerimden perde kalkti..sebep olan kisiye omur boyu duaciyim ben dustum siz dusmeyin degerli kardeslerim...Allah bunlarin soyunu tuketsin!Islamiyete en buyuk darbeyi bunlar vuruyorlar!Amaclari ve gayeleri bulunduklari ruyaya muminleride katmak!Iclerindeyken kendimi evliya gibi hissediyordum simdi elhamdulillah mumin olmaya calisiyorum Rabbim bizleri kendi hak yolundan ayirmasin ayrilanlara hidayet nasip etsin......

S Çevrimdışı

suyunrenqi06

Üye
İslam-TR Üyesi
s.a bende bir şeyler yazmak istedim

akıl ne büyük niğmet ilim ne büyük niğmet her hak ne büyük niğmet (RABBİMİZİN hangi niğmetini inkar edebiliriz)şahsen ben çok üzüldüm dua etsek ALLAH C.C inş hidayet etsin inş şifa versin amin bu kadın cinlenmiş büyülenmiş arkadaşlar çok ağır bir imtehandır RABBİM yardımcısı olsun inş yaaa...!!! işte görsünler en büyük ibret olsun ya bi cinci hocaya gitmiştir ya cinci bir şeh bozuntusuna ne hikmetse takmışlar mesihe mehdiye cinlerin sen mesihsin masalı sen büyük evliya olcaksın seyyitsin oo daha ne masallar gerçekten çok üzüldüm çoğu insan araştırmadığından ayetlerimizide sağlam düşünmediğinden şeytanların hep soldan geldiğini sanır oysaki onlar saf vs vs kişileri hep sağdan vurular ALLAH muhafaza en büyük yalnları ise dediğim gibi sen mehdisin falan ALLAH yar ve yardımcısı olsun .