Video Brishti Jhore

AlMersini Çevrimdışı

AlMersini

Sahel'de Güneş Doğuyor...
İslam-TR Üyesi
Brishti Jhore.

Çevirmen: Mahluk Reborn​

1872.jpg

Benim şahsen çok sevdiğim, yanlış değilsem Bengalce bir neşid Brishti Jhore. Bir Taliban şehidini anlatıyor.
(Allah o aslanlardan kabul etsin)

Mütercim'e
​
Mahluk Reborn'a da bıraktığı bu zengin çevirilmiş neşid kütüphanesinden (Ve web sitesinden de çok nemalanmıştım...) çok müteşekkir olduğumu bildirmek istedim. Kendisine de ne olduğunu meral etmiyor değilim. Başına bir şey gelmediğini düşünmek için yeterli sebeplerim var. Olur da bir şekilde benimle iletişime geçmek isterseniz hikayenizi dinlemek isterim hocam.

Selametle, Allah'a emanet olun.​

Son düzenleme:
AlMersini Çevrimdışı

AlMersini

İslam-TR Üyesi
'Yeşil Kuşlar'

M Çevrimdışı

mahluk

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Hocam selamünaleyküm, başıma bir şey gelmedi çok şükür :)

Videoları bırakma sebebim YouTube'da çıkan İslam'a aykırı reklamlar. Geçmiş yazılara bakarsan burada da reklam mevzusunu sormuştum. Benim kanalımda para kazanma kapalı olduğu halde reklam çıkmaya devam ediyordu, caiz diyenler olsa da bir müslümanın bu şekilde kafirlere para kazandırmaması en doğrusudur.

Aslında benim niyetim YouTube videolarını gizleyip internet sitesinden devam etmekti. Ben daha video ve resimleri websitesine yüklemeyi bitirmeden YouTube kanalı komple sildi. Ben de bu yüzden devam etmek istemedim.

Şimdiki düşüncem neşid dinlemek yerine dünya ve ahiretimize fayda sağlayacak işlerle meşgul olmamız çok daha iyi olur. Düşündüğün zaman neşid, video vs. çok ciddi vakit kaybı maalesef.

Allah bizleri razı olacağı amellere muvaffak eylesin, Allah'a emanet ol.

Y Çevrimdışı

Yusuf Culeybib

İslam-TR Üyesi

Videoları bırakma sebebim YouTube'da çıkan İslam'a aykırı reklamlar. Geçmiş yazılara bakarsan burada da reklam mevzusunu sormuştum. Benim kanalımda para kazanma kapalı olduğu halde reklam çıkmaya devam ediyordu, caiz diyenler olsa da bir müslümanın bu şekilde kafirlere para kazandırmaması en doğrusudur.

Aslında benim niyetim YouTube videolarını gizleyip internet sitesinden devam etmekti. Ben daha video ve resimleri websitesine yüklemeyi bitirmeden YouTube kanalı komple sildi. Ben de bu yüzden devam etmek istemedim.

Şimdiki düşüncem neşid dinlemek yerine dünya ve ahiretimize fayda sağlayacak işlerle meşgul olmamız çok daha iyi olur. Düşündüğün zaman neşid, video vs. çok ciddi vakit kaybı maalesef.

Maşallah kardeşim size. Bende sıkı takipçisiydim. Hüsnü dayı olmuştu en son kanalın ismi. Rabbim size hayırlar versin. Hakikati hatırlattığınız için Allah razı olsun sizden.

AlMersini Çevrimdışı

AlMersini

İslam-TR Üyesi

Ve aleykum selam hocam , bulduğum tüm videolarınızı arşivleyip mahlukreborn.net.tr'den paylaşıyordum ben de yavaş yavaş. Ama rızanız yoksa kaldırabilirim. Gerçekten çok mutlu oldum. Bir anda kapatınca korkmuştum bir şey falan mı oldu diye. Ama sitenizi Kur'anı Kerime forward etmiştiniz, onu görünce rahatlamıştım. :)

Emeklerinizden Allah razı olsun. Çok emek vermiştiniz, ziyan olmasına benim bile gönlüm razı olmadı.

Allahumme amin. Siz de Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Ana Sayfa Alt