Hocam selamünaleyküm, başıma bir şey gelmedi çok şükür
Videoları bırakma sebebim YouTube'da çıkan İslam'a aykırı reklamlar. Geçmiş yazılara bakarsan burada da reklam mevzusunu sormuştum. Benim kanalımda para kazanma kapalı olduğu halde reklam çıkmaya devam ediyordu, caiz diyenler olsa da bir müslümanın bu şekilde kafirlere para kazandırmaması en doğrusudur.
Aslında benim niyetim YouTube videolarını gizleyip internet sitesinden devam etmekti. Ben daha video ve resimleri websitesine yüklemeyi bitirmeden YouTube kanalı komple sildi. Ben de bu yüzden devam etmek istemedim.
Şimdiki düşüncem neşid dinlemek yerine dünya ve ahiretimize fayda sağlayacak işlerle meşgul olmamız çok daha iyi olur. Düşündüğün zaman neşid, video vs. çok ciddi vakit kaybı maalesef.
Allah bizleri razı olacağı amellere muvaffak eylesin, Allah'a emanet ol.