Bu Amerikalı Ne Demek Istiyor

yusuf Çevrimdışı

yusuf

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
rakta1vr8.jpg

S Çevrimdışı

Sa'd Bin Ebi Vakkas

Üye
İslam-TR Üyesi
Boudreult ben şerefsiz, aşağılık pisliğin tekiyim demek istiyor. Müslümanlar neredesiniz? Ben burada bacılarınıza tecavüz edip ırzlarınıza geçiyorum, gelin benim kellemi vücudumdan ayırın hadi.. diyor..

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Allah belasını versin,inşAllah bi gün üzerinde leş olduğu yazılı bi kartonla poz verecek.

U Çevrimdışı

urbam

Üyeliği İptal Edildi
Banned
TEVHİD AYDINLIĞI İLE AYDINLANMAYAN TOPLUMLARIN AKIBETİ. (AKLINI İŞLETMEYENLERİN ÜSTLERİNE PİSLİK YAĞAR.)AYETİ KERİME.

I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
BELA OKUMAK BİZE KALMAMIŞ KARDEŞLER.EĞER ÖYLE OLSAYDI RASÜLÜN ÜSTÜNE HEMDE NAMAZ KILARKEN İŞKEMBE BIRAKTILAR.ÖYLE OLSAYDI RASÜL BEDDUA EDERDİ.HİDAYET ETMEKTE RASÜLE BAĞLI DEĞİLDİ.O ANCAK DUA EDER VE TEBLİĞ EDERAYETİ KKERİMELERLE SABİTTİR
"Hidâyeti ben veririm.. Sen hidâyet edecek değilsin!. Sen sadece bir uyarıcı, tebliğ edicisin.. Rasûllerin görevi tebliğ etmektir, hidâyet etmek değil! Zira ancak, Allah'ın hidâyet ettikleri, hidâyet bulur. Hidâyet etmediklerini de ne kadar uyarırsan uyar, hidâyet bulacak değillerdir."
Doğrusu sen, sevdiğini doğru yola iletemezsin; fakat Allah dilediğini doğru yola iletir ve doğru yola erecekleri o daha iyi bilir.KASAS SR 56

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
BELA OKUMAK BİZE KALMAMIŞ KARDEŞLER.EĞER ÖYLE OLSAYDI RASÜLÜN ÜSTÜNE HEMDE NAMAZ KILARKEN İŞKEMBE BIRAKTILAR.ÖYLE OLSAYDI RASÜL BEDDUA EDERDİ.HİDAYET ETMEKTE RASÜLE BAĞLI DEĞİLDİ.O ANCAK DUA EDER VE TEBLİĞ EDERAYETİ KKERİMELERLE SABİTTİR
"Hidâyeti ben veririm.. Sen hidâyet edecek değilsin!. Sen sadece bir uyarıcı, tebliğ edicisin.. Rasûllerin görevi tebliğ etmektir, hidâyet etmek değil! Zira ancak, Allah'ın hidâyet ettikleri, hidâyet bulur. Hidâyet etmediklerini de ne kadar uyarırsan uyar, hidâyet bulacak değillerdir."
Doğrusu sen, sevdiğini doğru yola iletemezsin; fakat Allah dilediğini doğru yola iletir ve doğru yola erecekleri o daha iyi bilir.KASAS SR 56

Böyle giderse sizin gibilere de birşeyler okunacak...

Saptırma ve sapıtma. Resul sav onu ne zaman hangi durumlarda dedi.

Ayetteki gibi siz kitabın bir kısmına inanı bir kısmına inanmıyormusunuz?

Resul sav yahudilere ettiği bedduaları neden gizliyorsun?

Kuran adı geçen peygamberlerin kavimlerinin ıslah olmaması durumunda durumu Allah'a havele etmesini neden gizliyorsunuz.

Eminim bu şerefsiz köpekler ıraklılara yaptıklarının onda birini sizin karınıza kızınıza yapsaydı bırakın beddua etmeyi onların derisini yüzerdiniz.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Evet bak sizin ve sizin gibiler için yazı aktardım, https://www.islam-tr.org/hadislerde...kafirlere-nasil-beddua-edilir.html#post133354 bizim peygamberimiz sav kafirlere beddua ederdi. Bizler O'nun (sav) yolundayız, O'nun yolunda olmayanlar sapıklardan başkası değildir.

Yazacağın her kelime ve reddiye Resulullah'ın (sav) sünnetine ters olarak senin hesabına yazılacaktır. Ve Rabbim teala hesap soranların en hayırlısıdır.

kskaya Çevrimdışı

kskaya

Üye
İslam-TR Üyesi
bu nedir acaba
Ebu Hureyre (r.a): "Rasulullah (s.a.v) (zaruretsiz) kadın elbisesini giyen erkeklere ve erkek kıyafetine giren kadınlara lanet etti" demiştir. (Ebu Davut, et-Terğib c:3 s:104

bedduamıdır acaba bir şeyleri kendince yorumlayan şahıs

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Ahi bu şekilde beddua çoktur.

Kadının arka kısmından ilişkiye giren mi dersin, Resulullah sav adına söz uydurana mı dersin, yahudiler mi dersin,falcılık yapan mı dersin,büyücülere mi dersin bu saymakla bitmez.

Demekki Hz Resul sav kurana ters birşey yaptı bunlara göre.

I Çevrimdışı

islam1

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAHA HAVALE ETMEKLE BEDDUA ETMEK AYNI KAVRAMLAR DEĞİLLERDİR YUNUS A.S KAVMİ İMAN ETMEDİLER DİYE DENİZE DALDIDA MEVLA SEN NEDEN TEBLİĞ ETMEDİN DİYE BALIĞA YUTTURDU HATTA O BALIĞIDA BİR BALIK YUTTU.İKİ KARANLIĞIN İÇİNDE KALAN PEYGAMBER LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.HİÇ BİR İLAH YOK ANCAK SEN VARSIN SENİ NOKSAN SIFATLARDAN TENZİK EDERİM TESBİHİNİ ÇEKTİ.SONRA MEVLA'NIN AFFINA MAZHAR OLDUDA KURTULDU.AYRICA SÖYLEDİĞİN AYETİ CELİLE KAFİRLER HAKKINDA SÖYLENMİŞ ARTIK İNSANLARI KAFİRLİKLE SUÇLAMAKTAN VAZGEÇ İMANINI SURETTEN HAKİKATE GEÇİR BİRAZ DAHA ISRAR EDERSEN İMANINDA ŞEKE DÜŞÜCEM.VE IRAKTAKİLERDE BİZİM MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZ AMA ORADA NEDEN SENCE SAVAŞ DURMUYOR SÜNNETİ TERK ETTİKLERİ İÇİN.BİZE DÜŞENSE ONLAR İÇİN KAFİRLRE KARŞI DUA ETMEK YA RABBİ KAFİRİ MAĞLÜP EYLE DÜŞMANLARA KARŞI MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIM ET

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Sorduğum soruyu Allah için yuttum. Kişisel bilgileri vermek için o soruyu sormadım, sorum umumdu bunu kişisel bilgi olarak yazmanıza gerek yoktu.

Tekrardan iyi niyet ile verdiğim linki okumanı ve Resulullah sav'in beddua ettiği hadisleri görmen için sabr ediyorum.

hümeyra__ Çevrimdışı

hümeyra__

Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum evet haklısınız arkadaşlar imanı değil yüreğinde biraz merhameti olan böyle yapmaz merhamet etmeyenede merhamet olunmaz yanlışlarımı düzeltmeme vesile olduğunuz için Allah razı olsun

Geri
Üst Ana Sayfa Alt