cok guzel bir ezgi.... Bu gidiş nereye ? 6377
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Ocak 2011 #1 cok guzel bir ezgi.... Bu gidiş nereye ? 6377
İ Çevrimdışı İki Hicretyolu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2011 #2 Es selamu aleykum açılmıyor kardeş
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Ocak 2011 #3 İsbehani' Alıntı: Es selamu aleykum açılmıyor kardeş Genişletmek için tıkla ... asagidaki linke bastinmi ahi? youtube videosu
İsbehani' Alıntı: Es selamu aleykum açılmıyor kardeş Genişletmek için tıkla ... asagidaki linke bastinmi ahi? youtube videosu
İ Çevrimdışı İki Hicretyolu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2011 #4 birkaç defa denedim ama olmadı sizde varsa bendendir ozaman
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Ocak 2011 #5 videonun embed kodunu kapatmislar... baska sekil gönderemiyorum malesef... youtube`a "bu gidis nereye" diye bi yaz insaAllah cikar
videonun embed kodunu kapatmislar... baska sekil gönderemiyorum malesef... youtube`a "bu gidis nereye" diye bi yaz insaAllah cikar
A Çevrimdışı Askalani Aktif Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2011 #7 gerçekten çok güzelmiş cazakAllahi hayr ahi.
A Çevrimdışı Askalani Aktif Üye İslam-TR Üyesi 16 Ocak 2011 #8 Radyo Saray kimlerden ahi bilgin var mı? şu anda var mı hala bu cemaat