Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Akhawat Bugüne Not

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Sizin için değerli olan, mutluluk verici veya faydalı bir bilgi, bir an, ne varsa paylaşabileceğiniz bir konu...

İlk güne not benden:

Bugün uzun süredir hayalini kurduğum hasbihal bölümlerimiz açıldı elhamdülillah ) Seviniyorum; çünkü gerek ahilerin, gerek bizlerin "bazen sadece hemcinslerimizle" başbaşa hasbihal etmek istediğimizi biliyorum. İlmi konular veya gerektiğinde diğer tür konular ayrı, ancak hasbihal bence ayrıcalıklı ) En azından "zaman zaman" kesin ayrıcalıklı )

Bu açıdan benim gibi: bu fikri hem ahilerin, hem uhtilerin seveceğini umuyorum. Ve bu bölümleri kullanacak olan herkese tekraren hayırlı olsun diyorum. Kardeşler arasında ünsiyeti artırması duası ile )

Evet, sizlerin bu güne notunuz nedir? )

Ummu Sare Çevrimdışı

Ummu Sare

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aleykum selam ve rahmetullah

Konuyu açıldıktan birkaç saat sonra gördüm mesaj yazıyordum, günün telaşesinden unutmuşum yarıda kalmış.

Düne dair benim içinde sanırım en mutluluk verici olay hasbihal bölümünün açılmış olması elhamdulillah. Allah güzel kardeşliklerin kurulmasına vesile kılsın

Forumun eski üyelerinden biri olarak buranın geçmişteki canlılığını özlüyorum gerçekten.

Allah razı olsun uhtim güzel bir başlangıç yaptın hasbihal bölümümü açarak🌸

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Aleykum selam ve rahmetullah

Konuyu açıldıktan birkaç saat sonra gördüm mesaj yazıyordum, günün telaşesinden unutmuşum yarıda kalmış.

Düne dair benim içinde sanırım en mutluluk verici olay hasbihal bölümünün açılmış olması elhamdulillah. Allah güzel kardeşliklerin kurulmasına vesile kılsın

Forumun eski üyelerinden biri olarak buranın geçmişteki canlılığını özlüyorum gerçekten.

Allah razı olsun uhtim güzel bir başlangıç yaptın hasbihal bölümümü açarak🌸
Amin ecmain uhtim; ben de aynı duygular içerisindeyim ve bu bölümler de o duyguların ürünü zaten ) Geçmişten bu yana gerek ahilerin, gerek uhtilerin forum içindeki -kendi aralarında bile olsa- hasbihal etmeleri azalmış görünüyordu. Ki bunu çözmek için de, önce nedenini anlamak gerekti. Ve çokça düşündük: karışık ortamda hasbihal etmekten kaçınmaları dışında bir şey bulamadık )

Forum ortamı ilmi vb önemli açılardan herkese açık; herkes soru sorabilir, cevap verebilir ama hasbihal durumu hep farklı durumda kalıyor muydu kalıyordu. Bu açıdan bu bölümler açıldı ve bence şu an gayet iyi gidiyor elhamdülillah )

Bu arada ahiler bizden önde, ama doğrusu Ramadan ayında olduğumuz için uhtilerin neden geciktiğini anlayabiliyorum, malum koşturmacalar ) İnşaAllah Ramadan sonrasında bizlerin de aktif olacağımızı umuyorum, ki hâlâ giriş yapmadığı için haberi olmayanlar da var )

Hayırlısı bakalım; ve tekraren her iki bölüm için de sakinlerine hayırlı olsun diyorum )

Üst Ana Sayfa Alt