Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Bunlara Ne Diyeceksiniz?

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sen artık fazla oldun iftiracı kanas.Siteden defol.Farklı düşünce bu değil.Bu mücahidlere kin beslemektir.Haddini bil.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
asıl size yazık. sitenizde ilmi konularda o kadar misal vermişsiniz şüpheli şeylerden kaçınmalıyız diye ama kendiniz şüpheli adamların peşinden sürükleniyorsunuz.
fesad çıkarmaya gelmişsin sen

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
bu iftiracı züppeyi siteden banladım hemde çok uzun bir süre.Böyle lanet olası iftiracı pislikleri sokakta görsem ağzını burnunu da kırardım sadece banlanmakla kurtulamazdı.Eleştirininde bir usulü vardır bu sitede mücahidlerin kötülenmesine izin vermeyiz.Şehid şeyh usame'nin hatırasına hakaret edemezsin.

Sayfullah at-Turki Çevrimdışı

Sayfullah at-Turki

حَسْبُنَا ٱللَّهُ وَنِعْمَ ٱلْوَكِيل
İslam-TR Üyesi
Ben Suriye'deki mücahidlerin bu gidişle yakın zamanda İsrail'e daha sık ve çetin saldıracağını düşünüyorum, saldırmasa bile bizim gibi cihaddan geri kalmışların görevi hüsnü zan yapıp mücahidler hakkında bilip bilmeden konuşmamak. Mücahidler her taraftan saldırı altındayken, neden İsrail'e saldırmadığını sormak gülünçtür. Belki savaş strateji gereği, belki eksikliklerinden dolayı, bunları sorgulayacağımıza neden eksikliklerini biz karşılamıyoruz, evde kalıyoruz kendimizi eleştirmemiz lazım. Allah'a tevekkül ile birlikte, Allahın dediği gibi güç kuvvet toplayıp tedbirimizi almak zorundayız, işte burada da biz cihada katkısı olmayan müslümanlar devreye giriyoruz, suç bizde, cihadı yerine getiren mücahidlerde değil.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Abi sacma sapan 1 karttan bu kadar killanir mi insan :D kart lan kart futbolcu karti gibi bisey. Tovbe estagfurullah. Akhi supheni gidermek dogru olan haklisin ama boyle suphe mi olur Allah askina. Bu arada el kaide demek islam demek deil dogru ama boyle bir seyden dolayi suphe eden adama gulerler bunu her yerde soyleme.

H Çevrimdışı

hunermend

Üyeliği İptal Edildi
Banned
ben kansas ın mesajlarında bir hakaret görmedim adam sadece şüpheleniyor hemen banlamak yerine ikna etmek daha güzel olmaz mıydı? bizlerde müritler gibi yapmayalım onlar şeyhleri için hiç dua etmezler hataları için Allah tan hiç bağışlanma dilemezler çünkü onlar şeyhlerinin hiç hata yapabileceklerine ihtimal vermezler

S Çevrimdışı

SÖZVERDİK

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
adnan_oktar_illuminati_game_card_jihad.png
images.jpg

Bu kartta aynı Adnana Benziyo :eek:

E Çevrimdışı

ebu muvahhid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Arkadasim neyin pesindesin bilmiyorum ama sacmaliyorsun ben elkaideci degilim ama usame bin laden musluman olarak goruyorum bi kart atmissin sacmalama adama iftira etme kilavye mucahitli yapma sikiyosa onun gibi musluman ol delimisin nrsin anlamadim derdinne acik soyle sen kimsin onu sorguluyosun subhan allah