Bu bölgeden,bu coğrafyadan bir müslüman olarak şunu müslümanlara haykırmak istiyorum...Bu gidişle pkk ve hdp bölgeyi tamamen ele geçirecek,müslümanlara hayat hakkı tanımayacak ve kendi dayattıkları bir islam anlayışıyla halkı tamamen ifsad edecekler,bunun emmarelerini görmemek için kör ve sağır olmak yeter.
Artık koca koca sohbetlerdeki muhteşem tartışmaları br kenara bırakın ve meydanlara inip halkın arasına karışın ve davet ve davetçi misyonunu yüklenin,aksi halde büyük meseleleri tartışırken,herşeyi toptan kaybedeceğiz,halen gözümüzü neden açmıyor ve uygun stratejilerle bu ümmete öncülük edemiyoruz.Suni gündem ve yapay konularla uğraşa uğraşa,tüm enerji ve birikimimizi bunlara harcayıp,asıl olan meseleye bir türlü gelemiyoruz.Hep birilerinin oluşturduğu gündemi baz alıp etrafında dönüyor ve yeni seçenekler sunamıyoruz ve iç meselelerimizde kaybolup boğuluyoruz....
Büyük düşünenlerin,büyük hesapları var,projelerini ona göre atıyorlar,bir kaç adım sonrasını hesaplıyorlar..Artık müslümanların ciddi stratejik ve akıl birliğine ihtiyacı olduğunu neden farketmiyoruz...
küfür cephesi bir olmuş ve çalışıyor,dndar kılıklı insanlarıda kullanıp,ciddi bir malzeme çıkartıyor,camilerimize bile giriyorlar,daha ne yapmalarını bekliyor bu ümmet?kimse gaybtan meleklerin gelip bu işi düzelteceğini ummasın,bunu bizler yani müslümanlar düzeltmeli,aksi halde çok çalışan kazanır ve bunuda ALLAHın takdiri deyip,geçiştirmek doğru değildir..Rabbim uyanık olun ve çalışın diyor,bu ne haldir anlamıyorum...Müslümanları bekleyen bir büyük tehlike var ve gaflet sarmış her yanımızı..