Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Büyük Eserler Kitaplığı

İslamicdaddy Çevrimdışı

İslamicdaddy

Hayırlısı
İslam-TR Üyesi
Selamın aleykum ve rahmetullah. Kütüb-i Sitte dahil bir çok önemli eserin PDF hallerini size sunacağım. Eserleri tek tek kontrol edip baktım en düzgün ve en temiz halleri inşallah. Bir çoğunuzun kapaklarını görünce eskilerden aklına geleceği kitaplar inşallah. Bazı eserlerin başında bu sitenin de ismi var, belli ki buradan çıkma tekrar buraya aktarayım istedim.:) Bunlardan sonra başka büyük/önemli eser bulursam zamanla bu konuya eklerim Allahın izni ile.

Sahih-i Buhari(16 cilt): İndir
Sahih-i Müslim(2525 sayfa): İndir
Sünen-i Nesai(778 sayfa): İndir

Sunen-i Tirmizi(773 sayfa): İndir
Sünen-i Ebu Davud(5826 sayfa): İndir
Sünen-i İbn Mace(2642 sayfa): İndir
İmam Malik - Muvatta(4 cilt): İndir
İbn-i Hacer - Fethu'l Bari(1066 sayfa): İndir
İbn-i Kesir - Tefsiri(2472 sayfa): İndir
Taberi - Tefsiri(9 cilt): İndir
Muhammed bin Abdulvahhab - Kitabu’t -Tevhid(244 sayfa + şerhi de var): İndir
Zayıf Rivayetler - 10 Kitabın zayıfları: İndir


Önemli bazı küçük kitaplar, yazarları kapakların da mevcut:

Namazı Terk Etmenin Hükmü: İndir
Kuran ve Sünnetten Dualar: İndir
Sünnete Uymayı Emreden 40 Ayet: İndir
Sünnete Göre Hareket Etmek Farzdır: İndir


 
Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Abdulvahid Selam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kullanmış olduğum kurumsal firewall dosyalarda virus uyarısı veriyor. Vermiş olduğu mesaj aşağıda virus ile ilgili olarak yapmış olduğum araştırmada web browser üzerinde değişiklikler yaptığı belirtiliyor. Reklam amaçlı bilgi çalan ve istenmeyen sayfaları açan bir adware virus. Dosyaların temiz halini yüklerseniz çok daha iyi olur.

virus ile ilgili bilgi : https://www.avira.com/en/support-threats-description/tid/8487/tlang/en

virus.JPG
 
İslamicdaddy Çevrimdışı

İslamicdaddy

Hayırlısı
İslam-TR Üyesi
Allahu alem sizde bir sorun var, bu dosyaların hepsini başka bir ortamda da paylaştım kesinlikle kimsenin şikayeti olmadı. Dosyaların indirilmelerini de upload ettiğim siteden takip edebiliyorum, indirmelere rağmen şikayet olmadı. Ve ben bu dosyaları çevreme de verdim onlardan da bir şikayet gelmedi. Bir hayır için konu açtığım zaman dikkatli davranırım, zaten ben bunları taradım da koydum.

Paylaştığım tüm dosyaların Nod32 tarafından tarama sonucu:

1.jpg

Bu da sadece sizin virüs var dediğiniz dosyanın VirusTotal sitesinden tarama sonucu, tüm programlar tarafından temiz dileyen indirince açmadan tekrar tarar:
2.jpg
 
A Çevrimdışı

Abdulvahid Selam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İyi niyetinden zerre kadar şüphem yok kardeşim. Şu anda buhari ve müslimi indiremedim. Problem ile işyerimde karşılaştım. Senin söylediklerini kontrol için evden indirmeyi denedim. buhari ve müslimin linkeri kırık gibi gözüküyor. The requested URL /Mslimrar.rar was not found on this server hatası alıyorum. Taberi'yi denedim. Bunda da virus var. 200 server'ım ve 400 kullanıcımda NOD32'nin kurumsal versiyonu olan ESET endpoint Antivirus'u kullanıyorum. Mesaj aşağıda. Virustotal herzaman bulamayabilir.muhtemelen senin kullandıın Nod32'nin engine'i ile ilgili bir sorunun var. Çünkü her ikimizde virus imza veritabanı olarak 12276 sürümünü kullanıyoruz.
Bir başka ihitmal de dosyayı paylaştığın site bulaştırıyor olabilir. Senin bilgisayarındaki dosyalar temiz olduğu için taratmada göremeyebilirsin bu durumda. Test için yüklediğin dosyayı indirerek deneyebilirsin.
Eğer Bendeki ESET virus bulmasaydı dosyayı ESEt'e göndererek incelenmesini isteyecektim. (Lisanslı ve anlaşmalı ürün kullandığımız için böyle bir hakkımız var. Eğer lisanslı ürün kullanıyorsan ESET Türkiyeyi arayarak durumu anlatıp destek alabilirsin. )
Eset destek hattı için : http://www.eset.com/tr/support/bireysel-destek/


virus2.JPG
 
İslamicdaddy Çevrimdışı

İslamicdaddy

Hayırlısı
İslam-TR Üyesi
Anlam veremiyorum, başka bilgisayarlar ile de denedim yine bir sorun yok. Neyse konuyu sileceğim, bir sorun bulamıyorum ama yine de kaldırayım.
 
RahmaninKulu Çevrimdışı

RahmaninKulu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
avg pro kullaniyorum aynenne bendede virus uyarisi veriyor... exelerin icinde
 
AbdulFettah Çevrimdışı

AbdulFettah

94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
İslam-TR Üyesi
Biz zaten "Tevhid" ile ilgilenenler için paylaştık, bundan mahrumsan indirmezsin :)
Çok güzel Allah radı olsun paylaşımın için Ahi, bir de ahi bu tür sitelerden zamanla silinebiliyor linkler, megaya upload etseydin keşke sonra yeniden yükleyim fln derken uğraştırır seni :)
 
İslamicdaddy Çevrimdışı

İslamicdaddy

Hayırlısı
İslam-TR Üyesi
Çok güzel Allah radı olsun paylaşımın için Ahi, bir de ahi bu tür sitelerden zamanla silinebiliyor linkler, megaya upload etseydin keşke sonra yeniden yükleyim fln derken uğraştırır seni :)

Amin akhi, benden razı olan Allah senden de olsun. Bir ara yenilerim inşallah hepsini :)
 
Üst Ana Sayfa Alt