ben dikkatle okudum yorumları.hakarete varmayan yorumlardaki üye iptalleri söylüyorum.sadece selam için iptal edilen üyeler.oy tekfir vs ile konularda gayet terbiye uslubu ile yazılan yorumların sonucu üye iptal.sebebi aslında nefsi.öfke,sinir.
ilk satırda çelişki yok.söylenenlerin aksi şeyler var sitede.anlatmak istediğimi anladınız veya anlamadınız.başka anlatacak mevzu yok.
İlk mesajından son mesajına kadar her an bizi tekfir edecekmişsin de , sana aşırı tekfir hastası diyecekmişiz gibi kaygılar taşıyor gibisin. Kafirlere verilen selamı site yönetimine (bana) vereni utanmadan savunuyor , bide atılmayı hak etmedi diyorsun! Tekfir sizin için hava su gibi zaruri ve tabii olduğu için , bizi yadırgıyor, bu kadar hassas olmayın diyorsunuz.
Hz. Ali (r.anh)ı tekfir edenler Aşırı tekfir hastalığına yaklanan SAPIKlar olduğu gibi bugün muslümanları , bizi , ummeti kendi hevalarıyla aşırı tekfir hastalığıına düşerek tekfir edenlerde Sapıklığa düşmüşlerdir. Kendileri gibi düşünmeyenleri, ya da kendilerinin tekfir ettiklerini tekfir etmeyenleri tekfir edenler; ayrıca tekfirin manilerinin bulunması sebebiyle amelin küfür olduğunu kabul ettiği halde bütün faiilleri kayıtsız şartsız muayyen tekfir etmeyenleri tekfir edenler her zaman sapıktır, bu siteden de sapık olarak da duyacaksınız.
Bunu bile bile buraya geliyorsunuz! Bizi tekfir edenleri tebrik edemiyoruz, Bizler Deyyus değiliz!
Tekfir haktır, kafirler muşrikler tekfir edilmesine rağmen , tekfir kılıçlarınızı bize doğrultursanız, Aşırı tekfir hastalığını bırakın diyoruz. İslamda olan tekfiri değil!
Bu sitenin ve İslamın tekfir kurallarını uymadığınız sürece Atacağımızı söylüyoruz, atıyoruz. Sonrada niye böyle oluyorm diyorsunuz!
Akıl ne güzel nimet !