Abla daha fazla uzatmayalım inşallah. Bu konu altına son meajımı atıyorum. İstersen özelden yazabilirsin yada ayrı bir konu açıp tartışabiliriz.
Arnavutlardan evvel bu bayrağı Müslüman olan ecdadım kullanıyordu çünkü. Onladan da evvel Romalılar kullandı diyebilirsin ama sonuçta bu bayrak küfür bayrağı değil. Bir haç gibi değil yani. Doğuda ve batıda hakimiyeti temsil eder, neyi hakimiyeti olduğunu değil.
Benim sormamın sebebi sonuçta bayrakta bir hayvanın olmasıdır, yoksa dediğin sebep aklıma bile gelmedi.
Şu anda içinde yaşadığımız ve önceleri hilafet devletinin bayrağı olan bayrakta eskiden bizans bayrağıydı(kırmızı üzeri ay yıldız)
Keza Doğu Türkistanlıların kullandığı bayrak(mavi üzeri ay yıldız) eskiden Bizansın kıbrıs eyaletinin bayrağıydı.
Bunlar(çift başlı kartal, ay yıldız vs) haç gibi küfür alameti olmadığı için dediğin kapsama girmez.
Buradan bunu yazmamız forum düzeni için uygun değil. Dediğim gibi istersen başka bir konu/tartışma açıp oradan yada özel mesaj yolu ile yazabiliriz her ne yazıcaksak.