Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Cihad Cephelerine Kabul

I Çevrimdışı

islam savaşçısı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Es selamu aleykum arkadaşlar,

Cihad cephelerinden hangileri dışarıdan mücahid alıyor? Ben ALLAH nasip ederse gitmek istiyorum ama Arapça bilmiyorum. Orta düzeyde Rusça biliyorum. Çeçenler alıyorlar mı?

ALLAH tüm Müslümanlar'dan razı olsun.

T Çevrimdışı

takva1

Misafir
Kardeşim kısa aciz tavsiyem cephelere gitmeden önce kendini ( nefsini ) islami yönden check up taramasından geçir. yani vucudunu bi tarattır, kan tahlili yaptırabilirsin buna pozitif veya negatif yönler nelerdir.. maddi manevi yönden, ben şahsen sana gitme demiyorum ama sende bazı yetersizlikler görüyorum gibi geliyor. gittiğin zamanda geride fitneye sebeb olacak şeyler olmasın..

S.Hamza Çevrimdışı

S.Hamza

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Akhi Cepheye Çıkmadan Evvel Biraz İlmi Bilgiler Edinmen Gerekir.. İlimsiz Hareket Etmek Bir Mücahid'e Yakışmaz.. İnşALLAH İlim Yönünden Biraz Geliştir Kendini Cihad Fıkhı Vs. Biraz Öğren Bu Konuda Yardımcı Kitaplar Muhakkak Vardır..

İlimsiz Mücahid Katil Olur.

C Çevrimdışı

CihadiL

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
(ey iman edenler! din düşmanlarının eziyetlerine sabredin. onlarla olan cihadda üstün gelmek için, sabır yarışı yapın. sınır boylarında kâfirlere karşı cihad için nöbet bekleyin ve allah’tan korkun ki, kurtuluşa eresiniz.) [al-i imran 200]

takva1 ve s.hamza kardeşlere katılıyorum.kardeşlerin dediği gibi cihad konusunda bilgi edinmeli, nefisi kontrolden geçirmeli, gidilecek yerler hakkında araştırma yapılmalı.islamda cihad kadar ilimde farzdır, kuranın ilk emri oku.cihad en yakınındakilerle peygamberin etttiiği gibi mücadele etmekle başlarr.allah temiz niyetinden dolayıı seni yüceltsin kardeşim.

I Çevrimdışı

islam savaşçısı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
(ey iman edenler! din düşmanlarının eziyetlerine sabredin. onlarla olan cihadda üstün gelmek için, sabır yarışı yapın. sınır boylarında kâfirlere karşı cihad için nöbet bekleyin ve allah’tan korkun ki, kurtuluşa eresiniz.) [al-i imran 200]

takva1 ve s.hamza kardeşlere katılıyorum.kardeşlerin dediği gibi cihad konusunda bilgi edinmeli, nefisi kontrolden geçirmeli, gidilecek yerler hakkında araştırma yapılmalı.islamda cihad kadar ilimde farzdır, kuranın ilk emri oku.cihad en yakınındakilerle peygamberin etttiiği gibi mücadele etmekle başlarr.allah temiz niyetinden dolayıı seni yüceltsin kardeşim.
ALLAH(s.v.t) razı olsun kardeşim güzel duan için.

Üst Ana Sayfa Alt