İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SelamunAleykum Kardeşlerim Kısa Süredir Yeni Montajlarla Uğrasıyorum Fırsat Buldukca Tasarım Yaptım.. Bugün Onları Size Sunuyorum Dilediğiniz Gibi Kullanın inşaALLAH
Allah razı olsun akhi
Bende programı indirmeyi düşünüyorum hiçbir bilgim yok photoshopa dair lakin öğrenmeye hevesliyim,video izleye izleye öğrenmeye çalışırız ozaman inşaallah
Allah razı olsun akhi
Bende programı indirmeyi düşünüyorum hiçbir bilgim yok photoshopa dair lakin öğrenmeye hevesliyim,video izleye izleye öğrenmeye çalışırız ozaman inşaallah
Temel'den Öğrenmeye Başla Akhi.. Öncelik Olarak Araçların Ne Anlama Geldiğini Nelerde Kullabileceğini Öğren Gerisi Çorap Söküğü Gibi Kolay Gelecektir.. Hevesli Ve Azimli İsen Kısa Sürede Çok İyi Görseller Olusturmayı Yapabilirsin.. Rabbim Ayaklarını SAbıt kılsn
Temel'den Öğrenmeye Başla Akhi.. Öncelik Olarak Araçların Ne Anlama Geldiğini Nelerde Kullabileceğini Öğren Gerisi Çorap Söküğü Gibi Kolay Gelecektir.. Hevesli Ve Azimli İsen Kısa Sürede Çok İyi Görseller Olusturmayı Yapabilirsin.. Rabbim Ayaklarını SAbıt kılsn
gerçi bilgisayarim güçlü olmadigi için çok yavas isliyor, türkiyeye gidersek orda bakarim
sadece merak ettim onun için sormustum ama galiba isi anlayanlara birakmak lazim ben bazen anlamadigim seylerede burnumu sokarim:kedicik:
merak etme alisirsinben hep böyleyim:hmmm:
gerçi bilgisayarim güçlü olmadigi için çok yavas isliyor, türkiyeye gidersek orda bakarim
sadece merak ettim onun için sormustum ama galiba isi anlayanlara birakmak lazim ben bazen anlamadigim seylerede burnumu sokarim:kedicik:
merak etme alisirsinben hep böyleyim:hmmm:
çok ciddiyim küçük yastan beri herseyden azda olsa ögrenme merakim var:kedicik:
ama bazen abartiyom, herseydende iyi olamamya, degilmi
Allah ben olmak üzere bütün kardeslerimi sehadetle riziklandirsin amin <^o^>