Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah razı olsun akhim. akhi ya ben bir cihad videosu arıyorum günlerdir bulamadım. acaba sende varmıdır. hani afganistan haritası üzerinde bölge bölge gösteriliyor ve arkada çalan neşid de El kavlu kavlu. youtube a neler yazmadım ki. bir türlü bulamadım. bir ara indirdim ama şimdi bulamıyorum. varsa sende atarmısın buraya. Sana bir dua tavsiyesi " Rabbene efriĞ Aleyne sabren ve teveffene Muslimin " ( Rabbimiz üzerimize sabır yağdır ve canlarımızı Müslümanlar olarak al)
videolu neşidi. el kavlu kavlu'nun her türde videosu var. ben afganistan haritalarında yapılan operasyonları gösteren video var arkasında da el kavlu kavlu çalıyor. onu bulamadım bir türlü.
afganistan haritası var, haritadan bir bölge seçilip, 0orda yapılan operasyon gösteriliyor. sonra o harita kapanıyor diğer harita açılıyor. youtube a hemen hemen herşeyi yazdım bulamadım
afganistan haritası var, haritadan bir bölge seçilip, 0orda yapılan operasyon gösteriliyor. sonra o harita kapanıyor diğer harita açılıyor. youtube a hemen hemen herşeyi yazdım bulamadım