sen en ıyısı calıs evet bosver sen onları ,ben onlara kızarım bak kızıom sımdık; :naniik
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Mar 2008 #221 sen en ıyısı calıs evet bosver sen onları ,ben onlara kızarım bak kızıom sımdık; :naniik
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 19 Mar 2008 #222 Awesome ' Alıntı: sen en ıyısı calıs evet bosver sen onları ,ben onlara kızarım bak kızıom sımdık; :naniik Genişletmek için tıkla ... (
Awesome ' Alıntı: sen en ıyısı calıs evet bosver sen onları ,ben onlara kızarım bak kızıom sımdık; :naniik Genişletmek için tıkla ... (
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Mar 2008 #224 çok güzel kızıyorsun maaşallah :nanik :nanik :nanik :koştum :koştum
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 23 Mar 2008 #225 Bi kaç günlük yokumm foruma iyi bakın size "Emanet" :güldüm Rabbe Emanetsiniz.. Baş başş :bayy :bayy :bayy
Bi kaç günlük yokumm foruma iyi bakın size "Emanet" :güldüm Rabbe Emanetsiniz.. Baş başş :bayy :bayy :bayy
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Mar 2008 #226 hadi arkidişler ben en iyisi biraz çıkıp hava alayım :agliyorum :uçtum :uçtum :uçtum
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 27 Mar 2008 #227 sen zaten hep hava alıyon...:muhaha bende diyom dışarıda neden hava kalmadı :huhuuhuu... neyse bende gideyim yatayım...ALLAH'a Emanetsiniz... Selam Aleyküm!!! :islam-tr
sen zaten hep hava alıyon...:muhaha bende diyom dışarıda neden hava kalmadı :huhuuhuu... neyse bende gideyim yatayım...ALLAH'a Emanetsiniz... Selam Aleyküm!!! :islam-tr
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Mar 2008 #229 ben biraz uyuyup gelicem GELENE KADAR KUMPİRLER HAZIR OLUR HERHLADE :acıktım :acıktım :baybay :baybay :baybay
ben biraz uyuyup gelicem GELENE KADAR KUMPİRLER HAZIR OLUR HERHLADE :acıktım :acıktım :baybay :baybay :baybay
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Mar 2008 #230 ne kadar uykucusunuz yaw gündüz kerahat vakti hemde uyunmaz ki bacım :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 28 Mar 2008 #231 kerahat a kadar kalktım ki 6da :ahaboleoldum :ahaboleoldum
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 1 Nis 2008 #232 uffff saat 10:10 olmuş ben kaçar..bu günlük bu kader yeter.. Rabbim sizlere Rahatlık versin...hadi iyi geceler... Selam Aleyküm.. :islam-tr
uffff saat 10:10 olmuş ben kaçar..bu günlük bu kader yeter.. Rabbim sizlere Rahatlık versin...hadi iyi geceler... Selam Aleyküm.. :islam-tr
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 2 Nis 2008 #234 şimdilik el-veda dua edin selametle kalın ::: ::: :gül
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 2 Nis 2008 #235 deli ' Alıntı: aleykümselam... görüşürük :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :şaplak .....şimdi mi cevap veriyon.....:hıh eylemzayi ' Alıntı: şimdilik el-veda dua edin selametle kalın ::: ::: :gül Genişletmek için tıkla ... yeni yeni yazılarına alıştık ..!bu elveda da nerden çıktı :huhuuhuu
deli ' Alıntı: aleykümselam... görüşürük :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :şaplak .....şimdi mi cevap veriyon.....:hıh eylemzayi ' Alıntı: şimdilik el-veda dua edin selametle kalın ::: ::: :gül Genişletmek için tıkla ... yeni yeni yazılarına alıştık ..!bu elveda da nerden çıktı :huhuuhuu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Nis 2008 #236 ben çıkıyorum arkadaşlar size iyi eğlencelerrr bol dalga geçmelerrr
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 2 Nis 2008 #237 raba_84 ' Alıntı: ben çıkıyorum arkadaşlar size iyi eğlencelerrr bol dalga geçmelerrr Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
raba_84 ' Alıntı: ben çıkıyorum arkadaşlar size iyi eğlencelerrr bol dalga geçmelerrr Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 2 Nis 2008 #238 burası ciddi bir site... ne dalgasıymış o öyle baekm. hııımm ... :benkizgin :dillll