Cin Musallatında Faydasını Gördüğüm İki Ayet

toprak56 Çevrimdışı

toprak56

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim senin sıkıntın benim sıkıntımdır. Bildiğim rukyeci tek kişi şifaül furkan diye bir adam. Mutezile dışında cinlerin bedene girdiğini inkar eden olmamış. Kalıcı psikolojik hasar vermeden acil çözüm bul yoksa geri dönüşü olmuyor.

Bi kaç tecrübemi söyliyeyim: 1-ASLA YALNIZ KALMA hep yalnızken cin gördüm. 2- Dağa ve ıssız yerlere gitme. 3- Bulunduğun yerle alakalı sıkıntı olabilir mümkünse taşın. 4-+18 izlersen hafaza melekleri gidiyor bir de çok çıplak durma. 5- Çok uyuma insanlarla iç içe ol 6- Onlardan bahsetme çünkü sürekli dinliyorlar. 6- Köpek ya da başka necis olabilecek şeylerle haşır neşir olma.

Sana hakkı ve sabrı tavsiye ediyorum benim kişisel çıkarımlarım bunlar. (Cumaya da gitmek zorunda değilsin tasavvufçuların arkasında namaz kılınmaz)
Kardeşim sorumu mazur görün. Yalnızken Cin’i fiziksel formdamı görüyorsunuz tam olarak bu kısmı anlamadım.

Z Çevrimdışı

Zirzop1071

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim sorumu mazur görün. Yalnızken Cin’i fiziksel formdamı görüyorsunuz tam olarak bu kısmı anlamadım.
Evet yalnızken hatta arkadaşlarla beraber otururken de gördük. Benim dışımda farklı zamanlarda 10 kişi rahat var gören. İnsan silüeti beyaz parıltı siyah duman gibi şekillerde gözüküyor. En son durdu yanımda gitmedi ben ona bakıyorum o havada süzülüyordu. Lostdaki duman gibi eletriklenme vardı içinde. Çok gözükmezler normalde rüya ile gelirler. Ama bi ara hikayemi yazarım

toprak56 Çevrimdışı

toprak56

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Evet yalnızken hatta arkadaşlarla beraber otururken de gördük. Benim dışımda farklı zamanlarda 10 kişi rahat var gören. İnsan silüeti beyaz parıltı siyah duman gibi şekillerde gözüküyor. En son durdu yanımda gitmedi ben ona bakıyorum o havada süzülüyordu. Lostdaki duman gibi eletriklenme vardı içinde. Çok gözükmezler normalde rüya ile gelirler. Ama bi ara hikayemi yazarım
Abdurraif Halima hoca böyle durumlarda gözünü ona çevirerek Ayetel kürsi okumanızı ve gözünü ayırmadan sonuna kadar okumayı tavsiye ediyor. Sonrasında ALLAH ( ألله جل جلاله ) ın izni ile helak olacağını belirtiyor. Türkçeye çevrilmiş bir kitabı var Pdf şeklinde okumanızı tavsiye ederim inşaallah kardeşim. ALLAH ( ألله جل جلاله ) şifa versin kardeşim

E Çevrimdışı

emre0654

Üye
İslam-TR Üyesi
Abdurraif Halima hoca böyle durumlarda gözünü ona çevirerek Ayetel kürsi okumanızı ve gözünü ayırmadan sonuna kadar okumayı tavsiye ediyor. Sonrasında ALLAH ( ألله جل جلاله ) ın izni ile helak olacağını belirtiyor. Türkçeye çevrilmiş bir kitabı var Pdf şeklinde okumanızı tavsiye ederim inşaallah kardeşim. ALLAH ( ألله جل جلاله ) şifa versin kardeşim
Bedene girmiş ise insanın kendi başına baş etmesi zor. Bu işlerden anlayan bir rukyeciden yardım alması gerekir.