Cinlerin Bedenden Çıkma Şekilleri

A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Aynen kardeşim. Öncelik tövbe.. Sonrası Kuran' ın emrettikleri..İnanın görüyorum insanları böyle şeytanlar tarafından zapt edilmiş. Kimisi şizofren, kimi bipolar, kimi obsesif, kimi epilepsi. O kadar üzülüyorum ki. Halbuki düzgün bir tövbe ile ölmeyecek şeytan yok Biiznillah.

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ancak diğer kardeşlerime şunu söylüyorum: rukiye ile tedavi meselelerinde önce kuran ve sünnet daha sonra yaşayanların tercümeleri yani rukyecilerin tecrübeleri en doğru yoldur bence. Allah en doğrusunu bilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ebu Muhammed Eymen Çevrimdışı

Ebu Muhammed Eymen

Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak..
Frm. Yöneticisi
Saîd İbnu'l Hâris anlatıyor: "İbnu Ömer (radıyallahu anhumâ)'yı şöyle söyler işittim:
"Siz nezretmekten (adaktan)yasaklanmadınız mı?
Rasulullah (aleyhissalâtu vesselâm) demişti ki: "Nezir; olacak bir şeyi ne öne alır ne de geriye bıraktırır. Ancak onunla cimriden mal çıkarılmış olur."
(Buhârî, Kader 6, Eyman 26; Muslim, Nezr 3, (1639); Ebu Dâvud, Eymân 26, (3287); Nesâî, Eymân 24, (7, 15,16)

Yani adak ancak cimrden mal çıkarır

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Saîd İbnu'l Hâris anlatıyor: "İbnu Ömer (radıyallahu anhumâ)'yı şöyle söyler işittim:
"Siz nezretmekten (adaktan)yasaklanmadınız mı?
Rasulullah (aleyhissalâtu vesselâm) demişti ki: "Nezir; olacak bir şeyi ne öne alır ne de geriye bıraktırır. Ancak onunla cimriden mal çıkarılmış olur."
(Buhârî, Kader 6, Eyman 26; Muslim, Nezr 3, (1639); Ebu Dâvud, Eymân 26, (3287); Nesâî, Eymân 24, (7, 15,16)

Yani adak ancak cimrden mal çıkarır

Fıkıhta nezir mekruhtur ancak nezir gerçekleştikten sonra kişinin üzerine farz olur. Bu Maliki mezhebi nde böyle. Muhtemelen diğer mezhepler DD böyledir. Farzın yerine getirilmemesi günah sayılır Bu bağlanda.

A Çevrimdışı

abdullahaydemir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Adağı yerine getirmek lazım olduğu, Kur’an-ı kerimde ve hadis-i şerifte bildirilmiş ve icma-ı ümmet (bu hususta Müslümanların söz birliği) hasıl olmuştur. Hac suresi yirmi dokuzuncu ayet-i kerimesinde mealen; “Adaklarını yerine getirsinler.” buyrulmuştur. Peygamber efendimiz buyurdu ki: “Kim taat (ibadet) olan bir şeyi nezr ederse (adarsa) onu yapsın. Günah olan bir şeyi nezr ederse onu yapmasın.” Bunun için adağı yerine getirmek vacibdir. Bazı alimler farzdır demişlerdir.
Bakın Kuran adaklarınızı yerine getirin diyor.? Hadsizlik edip pazarlık yapılıyor Allah Teala ile. Deniyor ki, Şu olsun şunu yapacağım? Pazarlık mı ediyorsun Allah ile tövbe haşa. Hadi adadın diyelim cahillikle. sözünü yerine getirmeyeceksin? Bela inmesi çok normaldir bence.

I Çevrimdışı

ismail engin

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
CİNLERİN BEDENDEN ÇIKMA ŞEKİLLERİ •

بِسْمِ اللهِ، اَلْحَمْدُ ِللهِ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى رَسُولِ اللهِ وَبَعْدُ

Hasta kişi Allahu Teala'ya güvenirse, tedavi programını harfiyen yerine getirirse , cinlerin tedavileri durdurmak için verdiği ağrı ve vesveselere dayanırsa... Zor günler,uykusuz gecelerden sonra Allahın dilediği zaman öyle ya da böyle cin veya cinler hastanın bedenini terk etmek zorunda kalır.

Cin veya cinlerin hastanın bedeninden çıkması birkaç faktöre bağlıdır :

- Hastanın durumu
- Cinlerin kapasitesi
- Hastalığın süresi

1) Cinlerin bedenden çıkmalarının yakın olduğunu gösteren ilk belirti

=> Cin veya cinler sürekli ağlar ve bağırırlar bu durum iyileşmeden birkaç hafta önce olur ,bu aşamada hastanın vücudu çok ağırlaşır...

=> Bazı cinler bedende küçük bir top şeklini alırlar ve bedende yer değiştirirler... Bu durumda hasta o topa sürekli okunmuş zeytinyağı ile masaj yapmalıdır.

=> Cin hastanın sırtında,yüreğinde veya başka bir yerde oynaşmaya başlar ve sonrasında middesine yerleşir ve bu durumda hastaya kusma hissi gelir ve şiddetli öksürür , bilincini kaybetmeye başlar ve nefes almakta zorlanır. Midesindeki top yukarıya doğru çıkar, hasta bu durumda çok rahatlar.

=> Cin hasta akşam uyurken çıkabilir, hasta böyle bir çıkış durumunda uyanır ve çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Hasta tuvalet ihtiyacını yaparken cin çıkabilir ve hasta çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Cin ağız,eller vb yerlerden de çıkabilir ama çoğu zaman ayaklardan çıkar ve bu şu şekilde olur :

Kişi karnında,sırtında,kollarında... Uyanan birşey hisseder bir küçük kalp gibi veya bir top hissi ve bu his ayaklara doğru inmeye başlar

Bu durumda hasta bacaklarda karıncalaşma hisseder ve bacaklarda kasılma meydana gelip (kimi zaman iğne batması gibi bir hisle beraber) cin bir veya iki bacaktan çıkar, cin çıktıktan sonra kasılma geçer ve kaslar rahatlar.

En doğrusunu Allah swt bilir.

Silinen konu

Selamun aleyküm
Abicim cevapta geciktiğim için özür diliyorum hakkını helal et.
Adak olayına güzel değilmişsin inşaallah onu soracağım varsa deneyeceğim.
Anne babadan kalma nazara gelince, Şeyh halid elhabeşiden Şunu duydum:
Diyor ki ben iki aylık iken nazar değen bir kadına 30 yaşında rukiye yaptım dört günde iyileşti Allahın izni ile. Onunla birlikte doğan çocuğu da nazarlıymiş ve kadın iyileşince yani şifa bulunca otomatikmen çocuğuda şifa bulmuş.
Bir başka örnek de kardeşimizden bir tanesinin bacısı doğum yapıyor ve çocuğu sürekli boynunu sola çeviriyor duruyor. Bu bebeği Müslüman olupta Rusya'dan türkiye'ye hicret eden bir tane bacı görüyor, bacı eskiden dr imiş. Doktor bacı diyor ki bu Bebek'te ne neden kalma bir nazar var.

Bana gelince: hem ben iki sene önce ilim için medreseye gittim ilk ve ciddi belirtileri orada gördüm. Ne zamanki kuran okumaya kalkarsam çok çabuk yorulurdum Ve çok sıkılırdım. Daha öncesinde ise dünya sanki sırtımdaymiş gibi hayat ağır gelirdi bana, sonradan anladım ki bu nazardanmış. Ve şimdi ise hemen hemen bir seneye yakın rukiye yapıyorum ve tedavi görüyorum ancak nazar neredeyse gitmiyor gibi bir şey. Rukyeci kardeşlere durumu anlatınca çoğu sen de hiçbir şey yok diyor, yani cin ve benzeri. Durumdan çok çok iyi anlayanda bir senedir bu sıkıntılar nasıl senden gitmiyor diye şaşırmıyor şaşırıyorlar
Bu sebepten dolayı ilmi bırakmak zorunda kaldım.
Ancak ailemden gördüğüm bir şeyde var ki oda şu: annem babam ve kardeşlerimden en büyüğü hariç sanki hepimiz nazarlıymışız gibi. Ve bu durumu Tevhid-i Çevredeki bir çok kardeşte de gözlemledim. Eğer birisin de benzer durumlar varsa kardeşinde de aynı alametler bulunuyor hemen hemen. Ve ne yazık ki nazarın alâmetlerini anlatınca" Ne var ki bu herkeste de var, bunlar normal şeyler diyorlar. "

Umarım durumumu aydınlatabilir mi şimdir.

İlgilendiğin için Allah razı olsun kardeşim.

Kardeşim aynı dertten müzdarip ı'm muhtemelen banada ailemden geçti sen çözüm buldun mu yardımcı olur musun bana herşeyi denedim 2 farklı hocaya gittim süreler okuyorum numaram 05316913166

I Çevrimdışı

ismail engin

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
CİNLERİN BEDENDEN ÇIKMA ŞEKİLLERİ •

بِسْمِ اللهِ، اَلْحَمْدُ ِللهِ وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى رَسُولِ اللهِ وَبَعْدُ

Hasta kişi Allahu Teala'ya güvenirse, tedavi programını harfiyen yerine getirirse , cinlerin tedavileri durdurmak için verdiği ağrı ve vesveselere dayanırsa... Zor günler,uykusuz gecelerden sonra Allahın dilediği zaman öyle ya da böyle cin veya cinler hastanın bedenini terk etmek zorunda kalır.

Cin veya cinlerin hastanın bedeninden çıkması birkaç faktöre bağlıdır :

- Hastanın durumu
- Cinlerin kapasitesi
- Hastalığın süresi

1) Cinlerin bedenden çıkmalarının yakın olduğunu gösteren ilk belirti

=> Cin veya cinler sürekli ağlar ve bağırırlar bu durum iyileşmeden birkaç hafta önce olur ,bu aşamada hastanın vücudu çok ağırlaşır...

=> Bazı cinler bedende küçük bir top şeklini alırlar ve bedende yer değiştirirler... Bu durumda hasta o topa sürekli okunmuş zeytinyağı ile masaj yapmalıdır.

=> Cin hastanın sırtında,yüreğinde veya başka bir yerde oynaşmaya başlar ve sonrasında middesine yerleşir ve bu durumda hastaya kusma hissi gelir ve şiddetli öksürür , bilincini kaybetmeye başlar ve nefes almakta zorlanır. Midesindeki top yukarıya doğru çıkar, hasta bu durumda çok rahatlar.

=> Cin hasta akşam uyurken çıkabilir, hasta böyle bir çıkış durumunda uyanır ve çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Hasta tuvalet ihtiyacını yaparken cin çıkabilir ve hasta çok büyük bir rahatlık hisseder

=> Cin ağız,eller vb yerlerden de çıkabilir ama çoğu zaman ayaklardan çıkar ve bu şu şekilde olur :

Kişi karnında,sırtında,kollarında... Uyanan birşey hisseder bir küçük kalp gibi veya bir top hissi ve bu his ayaklara doğru inmeye başlar

Bu durumda hasta bacaklarda karıncalaşma hisseder ve bacaklarda kasılma meydana gelip (kimi zaman iğne batması gibi bir hisle beraber) cin bir veya iki bacaktan çıkar, cin çıktıktan sonra kasılma geçer ve kaslar rahatlar.

En doğrusunu Allah swt bilir.

Silinen konu
Dediğiniz herşey doğru hocam nasıl çıkıcak nazar çok yoruldum yardım istiyorum

I Çevrimdışı

ismail engin

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Kardeşim nazara karşı Felak ve Nas surelerini bolca okumak lazım. Birde Nazar duasını. Anne babadan kalma nazar diye birşey olduğunu ilk sizden duydum. Muhtemelen gene küçüklükten beri var ise adak olabilir belki üzerinde kişinin. Örnek verelim yine.
Anne baba diyor ki. Bir çocuğum olsun veya bir kızım bir oğlum olsun koç kesicem vs. Adak kaderi değiştirmez. Ancak Allah' a verilen sözleri tutmak gerekir.
Çocuk oluyor. Anne baba adağını unutuyor veya yerine getirmiyor. Doğan çocukta da anne babada da musallat görülüyor. Ne zaman niyet edilerek adak kesilir. O zaman musallat biter. Niyet çok önemli. Her işin başı niyet..
Niyet ettim niyet eyledim Allah rızası için benim eşimin soyumun zürriyetimin ve gelmiş geçmiş ve gelecek tüm Ümmeti Muhammedin üzerindeki adaklara kefaret olması niyeti ile Allah rızası için adak kurbanı kesmeye şeklinde bir niyet edilebilir.
İlla adak olacak diye birşey yok. Başka durumlarda olabilir. Bakılması lazım.
Bende küçüklükten beri var hocam ne yapmalıyım

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Adak Allah' a verilen sözdür hocam. Allah' a verilen sözler de tutulmalıdır. Kaldı ki ben bildiğimi paylaştım. Şizofren teşhisi konmuş eşim nasıl oldu da bir koç kesince düzeldi ?
Siz gözünüzle görmeden bizim yaşadıklarımızı yanlış yönlendirdiğimi nerden çıkardınız ? Unutmayın ki bir insana olmadığı bir şeyi söylemek iftiradır. Sayiklerin sihirbaz büyücü olduğuna dair 4 şahidiniz varmı böyle dediniz? Eğer ki o kişiler sihirbaz büyücü değil iseler size de iftiradan cin musallatı olacağını hatırlatmak isterim.
Burdaki amacım bir müslüman olarak sıkıntı yaşayanlara tamamen yardımcı olabilmek. Size karşı da asla saygısızlık gibi bir niyetim yok. İslamiyet için açılan şu foruma hizmet ediyorsunuz ne mutlu. Saygılar.
Kardeşim , Kur'anda ve Sünnette olmayan bir şekilde Kesilen koç adağı ile eşiniz neden düzeldiğini öğrenmek istiyorsan aşağıdaki videoda Tevbe eden Büyücüden "Gelen kişilerden Neden kurban kesme adağı istediklerini, ve neden iyileştiklerini " sanmalarını dinlersen öğrenirsin!
حدّثنا أَيُّوبُ بْنُ مُحَمَّدٍ الرَّقِّيُّ. حدّثنا مُعَمَّرُ بْنُ سُلَيْمَانَ. حدّثنا عَبْدُ اللهِ بْنُ بِشْرٍ عَنِ الأَعْمَشِ، عَنْ عَمْرِو بْنِ مُرَّةَ، عَنْ يَحْيَى بْنِ الْجَزَّارِ، عَنِ ابْنِ أُخْتِ زَيْنَبَ، امْرَأَةِ عَبْدِ اللهِ؛ عَنْ زَيْنَبَ؛ قَالَتْ: كَانَتْ عَجُوزٌ تَدْخُلُ عَلَيْنَا تَرْقِي مِنَ الْحُمْرَةِ. وَكَانَ لَنَا سَرِيرٌ طَوِيلُ الْقَوَائِمِ. وَكَانَ عَبْدُ اللهِ، إِذَا دَخَلَ، تَنَحْنَحَ وَصَوَّتَ. فَدَخَلَ يَوْماً. فَلَمَّا سَمِعَتْ صَوْتَهُ احْتَجَبَتْ مِنْهُ. فَجَاءَ فَجَلَسَ إِلَى جَانِبِي. فَمَسَّنِي فَوَجَدَ مَسَّ خَيْطٍ. فَقَالَ: مَاهذَا؟ فَقُلْتُ: رُقًى لِي فِيهِ مِنَ الْحُمْرَةِ. فَجَذَبَهُ وَقَطَعَهُ، فَرَمَى بِهِ وَقَالَ: لَقَدْ أَصْبَحَ آلُ عَبْدِ اللهِ أَعْنِيَاءَ عَنِ الشِّرْكِ. سَمِعْتُ رَسُولَ اللهِ صلى الله عليه وسلم، يَقُولُ: ((إِنَّ الرُّقَي وَالتَّمَائِمَ وَالتِّوَلَةَ شِرْكٌ)). قُلْتُ: فَإِنِّي خَرَجْتُ يَوْماً فَأَبْصَرَنِي فُلاَنٌ. فَدَمَعَتْ عَيْنِي الَّتِي تَليهِ. فَإِذَا رَقَيْتُهَا سَكَنَتْ دَمْعَتُهَا. وَإِذَا تَرَكْتُهَا دَمَعَتْ. قَالَ: ذَاكِ الشَّيْطَانُ. إِذَا أَطْعْتِهِ تَرَكَكِ، وَإِذَا عَصَيْتِهِ طَعَنَ بِإِصْبَعِهِ فِي عَيْنِكِ. وَلكِنْ لَوْ فَعَلْتِ كَمَا فَعَلَ رَسُولُ اللهِ صلى الله عليه وسلم، كَانَ خَيْراً لَكِ وَأَجْدَرَ أَنْ تَشْفِينَ. تَنْضَحِينَ فِي عَيْنِكِ الْمَاءَ وَتَقُولِينَ
أَذْهِبِ الْبَاسْ. رَبَّ النَّاسْ. اِشْفِ، أَنْتَ الشَّافِي. لاَشِفَاءَ إِلاَّ شِفَاؤُكَ، شِفَاءً لاَيُغَادِرُ سَقَماً
Abdullah (bin Mes'ud)'un zevcesi Zeyneb (r.anha)'dan; Şöyle demiştir: Yaşlı bir kadın yanımıza girip humre (denilen bir nevi veba) hastalığına okurdu. Ayakları uzun bir divanımız vardı. (Eşim) Abdullah ev'e gireceği zaman (geldiğini sezdirmek için) öksürüp seslenirdi. Günün birinde Abdullah ev'e girdi. Okuyucu yaşlı kadın Onun sesini duyunca ondan saklandı. Abdullah da gelip yanıma oturdu ve eli bana dokununca bir ipliğe değdi.
Sonra: Bu nedir? dedi.
Ben de : Humre (denilen) hastalığa benim için bu ipliğe okundu, dedim.
Bunun ürerine Abdullah ipliği çekip keserek attı ve: Abdullah'ın ev halkına şirk sayılan bir şeyi kullanmaya ihtiyaçları yoktur. Ben, Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'den: «Rukyeler, nazarlıklar ve büyü şubhesiz bir şirk (yâni Allah'a ortak koşmak)tır» buyurduğunu işittim, dedi.
Ben: Bir gün dışarı çıktım da falan adam beni gördü. Bunun üzerine Onun tarafındaki gözüm yaşardı. O günden beri gözüme okutturduğum zaman gözümün yaşı durur ve okutmayı bıraktığım zaman gözüm yaşarır, dedim.
Abdullah: O, şeytandır. Sen Ona itaat ettiğin zaman Seni bırakır ve Ona isyan ettiğin zaman parmağı ile Senin gözüne dürtüyor. Lâkin eğer Sen, Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in yaptığı gibi yapsaydın Senin için hayırlı ve şifâya kavuşman için çok munâsib olurdu:
Gözüne su serpip şöyle dersin
: Ey insanların Rabb'i. Bu hastalığı gider Şifâ ver. Ancak Sen şifâ verirsin. Senin şifandan başka hiçbir şifâ yoktur. Hiçbir hastalık bırakmayan bir şifâ ihsan buyur, dedi.

(İbn Mâce, Kitab'ut Tıb, Bab 39, Hadis no: 3530)

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Adak mı adamam lazım
Kardeşim Sana yazılmayanı üstüne alınma. Al sen bunu oku ve tatbik et

Geri
Üst Ana Sayfa Alt