Çizginin Dili
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 22 Kas 2007 #2 faaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy beaaaaa. aşkı için ölümü bilem göze almış ... bu deliler benim akrabalardan biri olabilirmi acaba. :dillll
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy beaaaaa. aşkı için ölümü bilem göze almış ... bu deliler benim akrabalardan biri olabilirmi acaba. :dillll
V Çevrimdışı vuslatım Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Kas 2007 #3 aşkmış :dillll :dillll :dillll :dillll :dillll :dillll :dillll
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 18 Tem 2008 #8 kız milleti değilmi 40 kere söylesen duymamazlıktan gelirler ..adamı öldürürler : :bayıldım :hıh ...:asabi
kız milleti değilmi 40 kere söylesen duymamazlıktan gelirler ..adamı öldürürler : :bayıldım :hıh ...:asabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 18 Tem 2008 #10 dohtor abimin tecrübesi ile sabittir herhalde ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Tem 2008 #11 mesela ben bunları duydum :mücahit :şaplak
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 19 Tem 2008 #13 deli ' Alıntı: dohtor abimin tecrübesi ile sabittir herhalde :: Genişletmek için tıkla ... yok be
Ö Çevrimdışı Örnek Üye İslam-TR Üyesi 23 Tem 2008 #14 MeRZBaNuL aFaK ' Alıntı: deli ' Alıntı: dohtor abimin tecrübesi ile sabittir herhalde :: Genişletmek için tıkla ... yok be Genişletmek için tıkla ... vardır varrrrr varrrrrr :huhuuhuu
MeRZBaNuL aFaK ' Alıntı: deli ' Alıntı: dohtor abimin tecrübesi ile sabittir herhalde :: Genişletmek için tıkla ... yok be Genişletmek için tıkla ... vardır varrrrr varrrrrr :huhuuhuu