Deli kardeşim cvplarını beklerim soru>>> çoban ile siyasetçiler arasında ne fark vardır ??
A Çevrimdışı aciz_kul Üye İslam-TR Üyesi 10 Ara 2006 #1 Deli kardeşim cvplarını beklerim soru>>> çoban ile siyasetçiler arasında ne fark vardır ??
B Çevrimdışı bulentkoc79 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2007 #6 çoban koyunlardan oy alır ,siyasetçilerde insanlardan :muhaha
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Ocak 2007 #7 bulentkoc79 ' Alıntı: çoban koyunlardan oy alır ,siyasetçilerde insanlardan :muhaha Genişletmek için tıkla ... :yale :muhaha :yale ynok :muhaha :güller :muhaha :örgü :muhaha hafalanoldum :muhaha
bulentkoc79 ' Alıntı: çoban koyunlardan oy alır ,siyasetçilerde insanlardan :muhaha Genişletmek için tıkla ... :yale :muhaha :yale ynok :muhaha :güller :muhaha :örgü :muhaha hafalanoldum :muhaha
A Çevrimdışı aciz_kul Üye İslam-TR Üyesi 26 Ocak 2007 #8 çoban kavalla siyasetçilerse yalanla uyuturlar. cvp buydu ama çoğunuz yaklaştınız :güldüm :güldüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Ocak 2007 #9 aciz_kul ' Alıntı: çoban kavalla siyasetçilerse yalanla uyuturlar. cvp buydu ama çoğunuz yaklaştınız Genişletmek için tıkla ... oda güzeldi. :muhaha
aciz_kul ' Alıntı: çoban kavalla siyasetçilerse yalanla uyuturlar. cvp buydu ama çoğunuz yaklaştınız Genişletmek için tıkla ... oda güzeldi. :muhaha