Çocuk Olmak!!!
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 20 Mar 2008 #2 insanın içini burkuyor böyle manzaralar... hatta insanın insan olmasından utanası geliyor...
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Mar 2008 #3 :agliyorum ama yinede gözlerinin içi gülüyor :agliyorum
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 22 Mar 2008 #4 :)sümeyye:) ' Alıntı: :agliyorum ama yinede gözlerinin içi gülüyor :agliyorum Genişletmek için tıkla ... sonuçta çocuk onlar elbette gülecek gözlerinin içi...çünkü onlar yarınlara dair umutları var....
:)sümeyye:) ' Alıntı: :agliyorum ama yinede gözlerinin içi gülüyor :agliyorum Genişletmek için tıkla ... sonuçta çocuk onlar elbette gülecek gözlerinin içi...çünkü onlar yarınlara dair umutları var....
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 22 Mar 2008 #6 deli ' Alıntı: insanın içini burkuyor böyle manzaralar... hatta insanın insan olmasından utanası geliyor... Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: :agliyorum ama yinede gözlerinin içi gülüyor :agliyorum Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: güzel şey çocuk olmak :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... keske tekrar donup yeniden cocuk olabilsek.................
deli ' Alıntı: insanın içini burkuyor böyle manzaralar... hatta insanın insan olmasından utanası geliyor... Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: :agliyorum ama yinede gözlerinin içi gülüyor :agliyorum Genişletmek için tıkla ... :)sümeyye:) ' Alıntı: güzel şey çocuk olmak :üzgünüm Genişletmek için tıkla ... keske tekrar donup yeniden cocuk olabilsek.................
Çevrimdışı eylemzayi Aktif Üye İslam-TR Üyesi 28 Haz 2008 #8 çocuk olmak güzeldir çocuklar güzeldir ....