İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yaşlarda ki çocuklar genelde günümüzde var olan batıl fenomenlerden çok etkilenmekte topcuydu oyuncuydu vs
Bunların yerine siyer,sahabe,peygamber hayatlarını anlatan çocuk kitapları mevcut onlardan istifade edebilirsiniz
Bu yaşlarda ki çocuklar genelde günümüzde var olan batıl fenomenlerden çok etkilenmekte topcuydu oyuncuydu vs
Bunların yerine siyer,sahabe,peygamber hayatlarını anlatan çocuk kitapları mevcut onlardan istifade edebilirsiniz
Evet kardeşim dediğin doğrudur. elhamdulillah bizim çocuklarımız tv ve internetten cahili ortamlardan uzaklar (okulda dahil) benim tavsiye istediğim çocuklara uygun olacak islami veya fenni tecrübesi yapılmış veya güvenilir insanların yazdığı kitap isimleri. Bu kpnuda yardımcı olursanız sevinirim.
Evet kardeşim dediğin doğrudur. elhamdulillah bizim çocuklarımız tv ve internetten cahili ortamlardan uzaklar (okulda dahil) benim tavsiye istediğim çocuklara uygun olacak islami veya fenni tecrübesi yapılmış veya güvenilir insanların yazdığı kitap isimleri. Bu kpnuda yardımcı olursanız sevinirim.
Polen yayin evinin çıkarmış olduğu çocuklar için her gune bir ders adlı bir kitap mevcut lakin çocukların kendi başlarına okuyup anlaması bana göre zor gibi gözüküyor bir yetişkin kontrolünde dersler işlenebilir kardeşim