Haber Colani Trump ile görüşmüş

I Çevrimdışı

isbelvalex7858

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Screenshot_20250514-150719.png

Başta bunlar adına çok sevinmiştim bunları da çok sevmiştim ama sonradan takım elbise giymeler Türkiye valisiymiş gibi davranmalar BBC ye ılımlı konuşmalar sakalı kısaltmalar şüpheliydi şimdi daha da demokrat olmaya başladı bu eleman

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Takım elbise giymede sıkıntı mı var ?

A Çevrimdışı

abdul muntakim

Üye
İslam-TR Üyesi
Ne el Şara ne de başka biri. Allah'ın tüm biladuş Şam topraklarına olan vaadine güveniyorum ben. Allah rasulu sallallahu aleyhi ve sellem haber verdi ki; tüm Şam toprakları islam toprağı ve cihad karargahı olacak. Şüphesiz Allah vaadinden asla dönmez.

Zulmün her yeri kuşattığı, Yahudi'nin artık yenilmez addedildiği bir vasatta rabbimizin şu vaadini de hatırlayın;
"Hani Rabb'in; onların, üzerine Kıyamet Günü'ne kadar kötü azaba uğratacak kimseleri mutlaka göndereceğini bildirmişti. Rabb'in çabuk ceza verendir. Kuşkusuz O, Çok Bağışlayıcı'dır, Rahmeti Kesintisiz'dir."

Yahudi sonu ezelden takdir edilen bir savaşı veriyor. Onlar üzerine hem dünya da hem de ahirette elim verici azaptan başkası yazılmadı. Gören gözler onların istidraca sürüklendiğini görür. Mühim olan bizim mevzimiz. Allah'a husnuzannı terketmeyin. Tüm coğrafyadaki mustazaf kardeşlerimizin için ne yapabiliyorsak elimizden ne geliyorsa esirgemeyelim. Niyetleri halis tutalım. İmanımızı salih ameller destekleyelim. Asla ama asla tefrikaya sebep olacak fiilerde bulunmayalım. Unutmayalım ki; Allah'ın rahmeti cemaat üzerinedir. Onun gözü şaşı berikinin ayağı aksak deyip enerjimizi bir mümine yoneltmeyelim. Her mümini kardeş bilip onu terketmeyelim. Kafirin gözünde hepimiz düşmanız. Bizim düşmanımız da onlar.

Son düzenleme: