Zaten işin ilginç yönü bu kardeşim. Sen ortamlara gelip süslü kelimelerle insanları kendine çekip sonra al sana şu falanca bitki 600 lira dersen Nerede kaldı sendeki vicdan ve adalet. Ee atıp tuttuğun ilaç sanayi Nerede kaldı? Kaldiki ben bu ilaç sanayisine %100 masum vs demiyorum. Fakat bildigim kadariyla devletler tarafindan en sıkı yaptirimlarla denetlenen kurumlar onlar. toplasan bu zamana kadar kullandığım ilaçlar geçmeyen grip için felandir. Allah düşürmesin.
Ayrıca yukarıda İbn Sina örnek verilmiş. İbn Sina ve o kadının adinin yanyana yazılması bile İbn Sina'ya hakarettir. İbn Sina tıp konusunda tam bir alfadir.
Aidin Salih- Gerçek Tıp Dersleri Cilt 1” kitabında 191. ve 192. sayfalarında şöyle bir yazı okudum “Tüp bebek ile olan çocuklar normal çocuk değildir onlar hayvandan daha aşağı varlıklardır ve onlar insan değil cindirler, onların bedenlerini cinler kullanır.”
Hocam ben geçenlerde Aidin Salih adlı bir yazarın “Son söz /Gerçek Tıp Dersleri Cilt 1” kitabında 191. ve 192. sayfalarında şöyle bir yazı okudum “Tüp bebek ile
fetvameclisi.com
Hacamat seansı 100₺ diyip 3 tane kupa atıyorlar. Sülük seansı 200₺ diyip 5 tane sülük atıyorlar. Bu haktır. Ne yazık ki ben kendini alternatif tıbba adamış haccamelerde bunu çokça gördüm. Bugün artık doktorlar bile ek gelir olduğu için hacamat yapmaya başladı ve çok daha makul fiyatlara yapıyorlar. Bizim onları tercih etmeme sebebimiz sünnete uygun şekilde yapmadıkları için, kes yolla yapıyorlar abdesti var mı, hacamat yaparken içinden bildiği sureleri okuyor mu, hep sıkıntı. Ama herkes bunu düşünüyor mu, tartışılır.
Elbette geçimini hacamat yaparak sağlayan insanlar var, ama bu kadar fahiş fiyatla; bilemiyorum.
Ben şahsen ilaç kullanmayan hatta ilaçtan nefret eden biriyim. Basit şeylerde (baş ağrısı, mide bulantısı, grip vb) ilaca koşan tiplerden değilim. Kan değerimde bir sıkıntı olsa bir vitamin eksikliği yaşasam doktorun verdiği ilacı almam, yerine içerik olarak temiz olan ürünleri tercih ederim.
grip olduğum zaman sadece taze sıkılmış meyve suyu - su karışımı ile beslenirim. Yazsa limon ve su karışımı içerim, kışsa greyfurt ve su karışımı. Vücuda gıda girmeyince hücrelerin gerçekten hastalıkla savaştığını düşünüyorum çünkü diğer insanlar ilaçlarla tamamen anca bir ayda atlatırken ben 3-4 günde, maximum bir haftada çok iyi oluyorum.
Benim Aidin Salih ekolünde (hepsini tanımıyorum tabii ki, çevremde olan ya da sosyal medyada gördüğümüz kişilerden bahsediyorum) rahatsız olduğum kısımlardan biri, kişi muayene olmadan, kan tahlili yaptırmadan rahatsızlığını söylüyor ve ona göre hemen kürler hazırlıyor tedavi yöntemleri sıkıştırıyorlar ellerine.
Çok yakın bir arkadaşımın çocuğu olmuyor, 4 sene boyunca Aidin hanımın öğrencisi tarafından tedavi altındaydı devamlı kürler, açlık oruçları, her ay hacamat ve sülükler. Fakat hiç sonuç alamadı. Bizim ısrarımız üzerine doktora gittiğinde tıbbi olarak doğal yollarla gebe kalamayacağını öğrendi. Kendisinde bulunan rahatsızlık nedeniyle maalesef tıbbi olarak tek çare tüp bebek. (Allah diler de ikram eder bu ayrıdır elbette, ben tıbbi süreçten bahsediyorum)
Bu arkadaşım en başta doktora gidip bu sorunu nedeniyle muayene olsa gerekli tahlilleri yaptırıp sonrasında bu tedavi sürecini seçseydi 4 sene boyunca her ay umuda kapılıp sonrasında üzülmeyecekti. Ama kendisini tedavi eden hanım o süreçte doktora gitmesine izin vermedi. Kan verme, o kanlar yurdışına gönderiliyor müslümanların kanlarını analiz edip iman genimize zarar vermeye çalışıyorlar vb şeyler söylüyordu.
Dediğim gibi bütün öğrencileri bu şekildedir demiyorum benim gördüğüm kişiler böyle.
Daha yazacak çok şey var da bu kadarı ile yetineyim.
..
İlaç konusunda da gerçekten devletlere güvenmiyorum çünkü ilaç sektörü resmen dünyayı yönetiyor. Bugün birçok ilacın içeriğinde hayvanlara özellikle domuza ait çok şey mevcut. Eskiden ilaçlar gerçekten yüksek oranda bitkilerden yapılıyor ve içerik olarak daha temizmiş ama şimdi hakikaten içerik olarak pisler.
Güvenilir markalara ait takviyeleri vs kastetmiyorum. Kendim de kullanıyorum ama sağlık ocağının ya da hastanelerin yazdığı ilaçları kullanmıyorum şahsen.