Cübbeli Bayraklı Ahmed'den Ilmi(!) Şarlatanlık

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Cübbeli Bayraklı Ahmed'den İlmi(!) Şarlatanlık

Gündemi Yakından Takip ediyor

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Yanlışmı konuşmuş cübbeli ?

şike olayını bilmek için tv izlemekmi lazım? çevreden duyamazmı?

eleştireceksek bile Adalet sıfatını elden bırakmamak lazım gelir kanaatindeyim...

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Yanlışmı konuşmuş cübbeli ?

şike olayını bilmek için tv izlemekmi lazım? çevreden duyamazmı?

eleştireceksek bile Adalet sıfatını elden bırakmamak lazım gelir kanaatindeyim...

doğru söylüyorsun 1.5 milyon dolarlık evinde ki dev ekranı saymaz isek seyretme fiilini gerçekleştiremeyeceği aşikardır !!!!!!!!!!!!!!!

Muaz ibni Cebel Çevrimdışı

Muaz ibni Cebel

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Belki Cubbeliye malum olmustur gaybtan almistir haberi..Yada Seyhine ayan olmustur..

(<<<1998 Fatih Camiideki sohbetinde Mahmut Ustaosmanoglu eski Amerika basbakani John F.Kennedy icinde o muslumandi bizdendi musluman olarak oldu demisti>>>)

Tarihteki olaylarin haberini Seyhten almali:)

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
doğru söylüyorsun 1.5 milyon dolarlık evinde ki dev ekranı saymaz isek seyretme fiilini gerçekleştiremeyeceği aşikardır !!!!!!!!!!!!!!!

Pahalı bir evi olduğunu biliyorum ve herkes biliyor... ama tam 1.5 milyon dolarlık evi oldugunu tam olarak nerden biliyorsun ? eğer 1.4 milyon dolarlık olsa bile , bu dediğin İFTİRA olur..

ve ayrıca evinde televizyon yoksa hadi onuda geçtik DEV ekran yoksa ? buda bir iftira olur...

Tesbih konusunda bile son derece titiz ve takva olan siz (genelleme yapmıyorum ) ne hikmetse İftira husununa gelince Son derece Cömert davranıyor... ister nakş , ister selefi , ister bimem ne ! kardeş ben müslümanda samimiyet ararım samimiyet !

yoksa ben ne nakşiyim , ne selefiyim ne bilmem neyim !! ben müslümanım... AMA SAMİMİ İNSANLAR GÖRMEK İSTERİM...ADALETLİ MÜSLÜMAN İSTERİM..

Not: cübbeli hocayı korumak gibi bir amacım yoktur , birçok hataları mevcuttur..hadis hatalarıda vardır..benim belirtmek istediğim konu çok farklıdır...anlayabilene...

T Çevrimdışı

Tevhid-Dini

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sadat-ı Kiram bazen zordur biliyorum ama geçmişe bir çizgi çek orada kalsın
bazen bunu yapmak gerekiyor

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
benim demek isteğim çok farklıdır kardeş , ama dediğim gibi anlayabilene...

size tasavvuf ehli olmadığımı ispat edecek bir zorunluluğum yoktur...bazı konularda uyarırım anlayabilen faydalanır...

bir müslümanda samimiyet ve adalet olacaktır bu zorunludur...düşmanına karşı bile olsa...islam bunu gerektirir...

T Çevrimdışı

Tevhid-Dini

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ama abi sende sürekli düşmanı kolluyorsun
yok desende sanki onlara bizden daha yakın gibisin

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Hayır kollamıyorum... çünkü sürekli düşmanınıza haksızlık yapıyorsunuz...haksızlık , adaletsizlik kime yapılıyorsa uyarırım...

yine ispatlamak zorunluluğğum yoktur ama söyliyeyim ; İbn teymiyyeye Haksızlık ve adaletsizlik yapan tasavvuf ehli kardeşleride uyarırım... ibn teymiyyenin görüşlerini benimsemek zorunda değilsin , hatta düşmanda görebilirsin , ama bu kin seni adaletsizliğe ve haksızlığa götüremez ! İslam buna müsaade etmez kardeşim...

hem cübbelinin hemde ibn teymiyyenin bazı görüşlerini ala tasvip etmem , şimdi kalkıp ikisinede İftiralar atıp haksızlıkmı yapmam gerekiyor !!

neuzubillah...

işin kolayına kaçmayın , dosta adaletli olmak her kişinin işidir , düşmana adaletli olmak Er kişinin işidir...

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Pahalı bir evi olduğunu biliyorum ve herkes biliyor... ama tam 1.5 milyon dolarlık evi oldugunu tam olarak nerden biliyorsun ? eğer 1.4 milyon dolarlık olsa bile , bu dediğin İFTİRA olur..

ve ayrıca evinde televizyon yoksa hadi onuda geçtik DEV ekran yoksa ? buda bir iftira olur...

Tesbih konusunda bile son derece titiz ve takva olan siz (genelleme yapmıyorum ) ne hikmetse İftira husununa gelince Son derece Cömert davranıyor... ister nakş , ister selefi , ister bimem ne ! kardeş ben müslümanda samimiyet ararım samimiyet !

yoksa ben ne nakşiyim , ne selefiyim ne bilmem neyim !! ben müslümanım... AMA SAMİMİ İNSANLAR GÖRMEK İSTERİM...ADALETLİ MÜSLÜMAN İSTERİM..

Not: cübbeli hocayı korumak gibi bir amacım yoktur , birçok hataları mevcuttur..hadis hatalarıda vardır..benim belirtmek istediğim konu çok farklıdır...anlayabilene...

emlak sayfalarından o sitelerdeki evlerin fiyatları ile bilgilere ulaşabilirsin ...dev akran konusunda fatih altaylı ile yapmış olduğu talkshow proğramında kendi ağzı ile söyle bakarsan bulursun samimiyet ne imiş onuda ara baride samimiyet kelimesinin anlamınıda bizlere öğretirsin !!!!!!

D Çevrimdışı

derveze

Üye
İslam-TR Üyesi
birde su doktorluk diplomasını görseydik sadat senden ... samımı gelmediğin için buradakilere . diplomanın resmını cekip koysan yada islam4evere yollasan da samımıyet nedir bilsek ...

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Yani sen emlak sayfalarına girdin , büyük bir titzlikle araştırdın ve cübbelinin oturduğu evin tam tamına 1.5 milyon dolar oldugunu tespit ettin..müthiş bir çalışma ! :D

ve ayrıca altaylıyla ilgili yaptığı videoyu izledim 1.5 miilyon dolar gibi bir rakam söz konusu değildir diyor , başka bir videoda ise 200 bin dolar demişti evinin değerine...o videoyu buldugumda eve gidince yayınlarım

200 bin dolarlık bir ev bir müslünmana çok lüxstür , bu konu ayrı bir konu...öyle evde oturmanın , milyonlarca müslüman ve diğer insanların aç olmasını ayrıca tartışırız...

konu şu , Bari ramazanda nefsimize uymayalımda adalet sıfatını elden bırakmayalım..düşmanımız diye bilmeden iftira atmayalım..en önemliside Allahtan korkalım...

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
birde su doktorluk diplomasını görseydik sadat senden ... samımı gelmediğin için buradakilere . diplomanın resmını cekip koysan yada islam4evere yollasan da samımıyet nedir bilsek ...

Burda kimse mesleğini ispat etmek zorunda değildir kardeşim...yok resim çekecem yok gönderecem..ben çocuk değilim , yetişkin ve sağlıkçı biriyim :)

çocuk oyunu oynamaktansa , isteyen Haydar paşa numune hastanesi acil servisine gelir çayımı içer... yok gelmeyecekeniz bu çocuk muhabbetini kapatın , daha verimli işler yapalım...

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
Burda kimse mesleğini ispat etmek zorunda değildir kardeşim...yok resim çekecem yok gönderecem..ben çocuk değilim , yetişkin ve sağlıkçı biriyim :)

çocuk oyunu oynamaktansa , isteyen Haydar paşa numune hastanesi acil servisine gelir çayımı içer... yok gelmeyecekeniz bu çocuk muhabbetini kapatın , daha verimli işler yapalım...

özelden bilgileri atda ziyaret edelim yolumuzun üstü :)

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bu arada cübbeli uyanık öyle değerli bir evin müslimanda olamayacağını bildiğinden hanımının üstüne benim değil çeketimi alır giderim diyor gerçekten müslimana yakışır münafıklık bu olsa gerek :(

S Çevrimdışı

Sadat-ı Kiram

Üyeliği İptal Edildi
Banned
özelden bilgileri atda ziyaret edelim yolumuzun üstü :)

özelden ne hacet ? genelden söylüyorum işte kardeş...haydar paşa numune hastanesi acil servisi dr.murat kaya...

çok samimi kardeşim , bekliyorum seni insaAllah...

konuyu kıvırdınız , ben yinede söyliyim , siz siz olun düşmanıza bile Adaletli olun , yoksa ahirette adalet görenlerden olamayabilirsiniz..

hadi birazcık işim var v'eselam...

unutma ; adalet ve samimiyet !!

H Çevrimdışı

Habibullah

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ALLAH celle celaluhunun izni ile ziyarete geliriz merak etme sen .ramazandan sona gelirsek çayınıda içeriz...

cennet kuşu Çevrimdışı

cennet kuşu

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
özelden ne hacet ? genelden söylüyorum işte kardeş...haydar paşa numune hastanesi acil servisi dr.murat kaya...

çok samimi kardeşim , bekliyorum seni insaAllah...

konuyu kıvırdınız , ben yinede söyliyim , siz siz olun düşmanıza bile Adaletli olun , yoksa ahirette adalet görenlerden olamayabilirsiniz..

hadi birazcık işim var v'eselam...

unutma ; adalet ve samimiyet !!

Sözlerinizin hepsine katılıyorum kardeşim....Bir müslüman kim olursa olsun kimseye haksızlık ve adaletsizlik yapmaz..bilip bilmeden iftiralar atmaz...Yanlışlarını abartmaz...neyse onu söyler...çünkü ''Kim zerre kadar günah işlerse onu görür kimde......'' ayetini hiç bir zaman unutmaz....Buradaki bazı arkadaşler bu ince ve hassas adalet çizgisini göremiyorlar nedense...neyse ama burada kimliğini açıkça vermen pek doğru olmamış kardeş....dünyanın binbir türlü hali vardır.....

Sizin gibi çok değerli ve sağduyulu hakiki müslüman bir doktor kardeşimizin olmasından çok memnun olduğumu dile getirmek isterim..Allah sizi işlerinizde muvaffak kılsın..amin....neyse selametle kardeşim....