Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
demekki cübbeli ve mahmut efendi (haşa ve kella) Allahtan daha iyi biliyor.
AHZÂB-59: Ey peygamber; eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına söyle: Üstlerine örtü alsınlar. Bu, onların !!!!!!TANINIP!!!!! da incitilmemeleri için daha elverişlidir.
Bak bak bak ne diyor belam cübbeli şeytan ''Zaten kanunen peçe yasaktır'' diyor ulan seni gidi patron,kral yalakası ahlaksız hangi kanuna taptında peçeye yasak diyorsun haşa sen ve efendim dediğin insan Allah Subhanehu ve Teala'dan ve O'nun Rasulu Peygamber Efendimiz (s.a.v)'den daha mı iyi biliyorsunuz da Dini TEKEL'inize almaya çalışıpta peçeye Efendi izin vermiyor diyorsun ahlaksız yalakalar sizi.Bu adamın her konuşmasına denk gelişimde daha da fazla sinir oluyorum bu adama.
Bak bak bak ne diyor belam cübbeli şeytan ''Zaten kanunen peçe yasaktır'' diyor ulan seni gidi patron,kral yalakası ahlaksız hangi kanuna taptında peçeye yasak diyorsun haşa sen ve efendim dediğin insan Allah Subhanehu ve Teala'dan ve O'nun Rasulu Peygamber Efendimiz (s.a.v)'den daha mı iyi biliyorsunuz da Dini TEKEL'inize almaya çalışıpta peçeye Efendi izin vermiyor diyorsun ahlaksız yalakalar sizi.Bu adamın her konuşmasına denk gelişimde daha da fazla sinir oluyorum bu adama.
onun harıcınde ortunme ne benım ne hocaların ne de seyhlerın ımamların emrıdır.
Bu ALLAH ın kullarına emrıdır. Ve yapıldıgı takdırde kotuluklerden hem kendını muhafaza etmıs olur kul hemde karsılıgında aklının hayal edebılecegın den daha fazla bır mukafata kavusmus olur.
Yapılmadıgı takdirde ise ALLAH a ıman etmıs bır kul ALLAH ın emrıne karsı geldıgınden ve onun bu emrıne asi bir kimse oldugundan dolayı BİZLERDEN DEGIL ALLAH TAN KORKMALIDIR.
Kısaca ALLAH kuluna emreder ve kuluda o emre ıtaat ettıgı muddetce ahırette huzne kapılanlardan olmayacaktır.Bir musluman ayagını İSLAMA ALLAH A VE RASULUNE gore attıgı muddetce her daım kazananlardan olacaktır.Olmuslardırda.
Cennete daha ölmeden kavusan sahabelerı dusunun. ALLAH onlardan razı olsun.
İman bir asktır. O aska ne kadar sadık kaLIRSAN ecrını kat kat alacaksın.
Seven sevdıgıne ıtaat eder.
En Cok ALLAH ı seven Onun emırlerıne her daım ıtaat edendir.
ALLAH ıcın yasayın ve onun ıcın ölün.
Yahu velev ki senin dediğin gibi Hanefi mezhebinde avretten sayılmıyor; herif herhangi bir ayet, hadis ya da alim fetvasını değil, peçe giyen bacıların "IŞİD'çi" ye benzemelerini ve anayasayı delil olarak gösteriyor. Videoyu izlemediysen kardeşler hakkında zanda bulunma.
İmam Ebû Hanife avret olmadığını söylemiş fakat fitne zamanında örtülmesi gerektigini beyan etmiştir.
Şu zamanımız da fitne olduğu kadar başka zamanda varmıydı bilmiyorum.