Neler yeni

Cübbeliden Kıyamet Saati Açıklaması-video

M Çevrimdışı

mahser58

Üye
İslam-TR Üyesi
Adam kıyamet şu gün de şu saatte mi kopacak diyor??? Gördüğü rüyayı aktarıyor. Ulema kıyamet alametlerinin çoğunun meydana geldiğini zaten kabul ediyor. Tüm alametler kıyametin yakın olduğuna işaret ederken kim aksini söyleyebilir???

bahakar Çevrimdışı

bahakar

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
yaww kardeşim alametlerin çıktığını kimse inkar etmiyor... Rasulullah as ın zuhuru zaten bizzat kıyamet alameti.. ama sen iyi dinlemedin galiba.. evliyauyllah görüştü müracaat etti filan diyor.. müracat edip de kıyamet saatiyle ilgili yorum aldıkları merci neresi acab??? iyice anlamadan itiraz etmeyelim lkütfen!!! ama rabıtacı bir yogi-sufi isen hiç devam etmeye gerek yok...sen istediğine inan... bu adamın Allahın dinine aykırı açıklamaları bir değil bin değil... neyi ni savunuyon???

Hasbihal Ali Çevrimdışı

Hasbihal Ali

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Hadi canim ordan... Tüm ulemanin ortak bir sözü vardir, rüya hüccet kabul edilmez. Rüyasinda insan kiyamet saatini de görür, ölecegi ani da görür... Yani görür ama rüya da görünen reel hayatimizda birseyleri iptal edemez. Yoksa adama rüyasinda "Domuz eti helaldir" der bir melek, adam kalkar "helalmis" diye yemege baslar. Olur mu hic böyle birsey ya. O acidan rüya da görünen hersey sadece insanin kendisini baglar, onun disinda kimse icin hüküm sayilmaz.
Kaldi ki kiyametin saatini ALLAH haric kimsenin bilemeyecegini zaten Kitabimiz söylüyor.
Lokman 34 Innallahe indehu ilmus saah... diyor.

İZZETLİ Çevrimdışı

İZZETLİ

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Hadi canim ordan... Tüm ulemanin ortak bir sözü vardir, rüya hüccet kabul edilmez. Rüyasinda insan kiyamet saatini de görür, ölecegi ani da görür... Yani görür ama rüya da görünen reel hayatimizda birseyleri iptal edemez. Yoksa adama rüyasinda "Domuz eti helaldir" der bir melek, adam kalkar "helalmis" diye yemege baslar. Olur mu hic böyle birsey ya. O acidan rüya da görünen hersey sadece insanin kendisini baglar, onun disinda kimse icin hüküm sayilmaz.
Kaldi ki kiyametin saatini ALLAH haric kimsenin bilemeyecegini zaten Kitabimiz söylüyor.
Lokman 34 Innallahe indehu ilmus saah... diyor.

ahii yazdığına katılamakla birlikle rüya örneğindeki melek sanırım şeytan olması gerek

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Cübbeli Bayraklı Ahmed : "Arttırıyorum ! Kıyametin Tarihi 2000 Yılından Önce Olacak!

Kıyametin Tarihini Veren Sapıklara Cübbeli Bayraklı Ahmed'de Katıldı

8217

R Çevrimdışı

Rabbani

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kıyamet'i Allahtan başka hiç kimse bilemez..
Ya Ahiler birde şu duruma çok gülüyorum :D Kıyametten korunmak için Şirince vs. felan oralara gidenler oluyor, gerçekten bu duruma çok gülüyorum. :D Ama o şirinceye kaçanlar Kıyamet suresini okusalar daha iyi olacak. Çünkü Kıyamet'in ulaşamayacağı yer yoktur.

Hasbihal Ali Çevrimdışı

Hasbihal Ali

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ahii yazdığına katılamakla birlikle rüya örneğindeki melek sanırım şeytan olması gerek

Ahi, tabii ki Seytan olur ancak böyle bir sacmaligi dile getiren. Bunu su acidan dile getirdim, burada bir kendini bilmez aynen bunu iddia etti oradan bu sacma konuyu dile getirdim. Adam "domuz helaldir" diyor, nedeni ise rüyasinda bir melek görmüsmüs de o demismis de... Bende senin dediginin aynisini demistim kendisine, "Seytan olmasin gördügün" diye.
Ama Allah razi olsun, uyarin bence iyi oldu cünki disaridan okuyan icin, daha dogrusu bu islerle yakindan ilgilenmeyen yanlis anlayabilir. Onun icin ben gercek dindaslarimi seviyorum, cünki birinin yanlisini digeri örtüyor.
Iste budur ya...

_katre_ Çevrimdışı

_katre_

الحمدلله
İslam-TR Üyesi
Haşa Allah Celle Celaluhu nun gücü her yere yetecek de şirinceye mi yetmeyecek..Kendilerine "Kıyamet Menüsü" de hazırlamışlar..
Cennet çorbası
Ateş pilavı
Kıyamet kebabı
Yasak elma tatlısı
Son dem çayı
...Allah akıl fikir versin