Cübbelinin lüks hayatı canlı yayinda herşey ortaya çıkınca bakın nasıl kıvırmaya başlıyor

طالب بن عايد Çevrimdışı

طالب بن عايد

انا لله وانا اليه راجعون
Frm. Yöneticisi
Geçen de dediğim gibi şeref yoksunu gördüm de bunun gibisini çok az gördüm.Belki de hiç görmedim.Yalan fışkırıyor kelimelerinden sansarın.Allah Azze ve Celle bunun ipliğini öyle bir ortaya çıkarsın ki sokağa çıkacak yüz bulamasın.
Allah swt bunun ipliğini sürekli ortaya çıkarıyor da ne bunda utanacak yüz var ne de buna biat eden cahillerde..

D Çevrimdışı

deli46

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Güzel bu video olmuş elinize sağlık islam bunların elinde bilesiniz Bunu da alimler sokup alması lazım ama ilimle ama kılıçla islam tekdindir hak dindir alım olanlar badikartligini yapar biz alım değiliz tetikleyici olabiliriz hayra vesile sebep olabiliriz belki herkez yerini bilmesi iyidir.

K Çevrimdışı

kabara

Üye
İslam-TR Üyesi
420 bin dolar derken sanki 420 lira der gibi söylüyor. Benim anlam veremediğim bunlar herhangi bir iş yapmadan son model araba ve evleri nasıl alıyor. Hadi cevabını ben vereyim. Cahil Müslümanların sırtından geçinerek. Onun için Müslüman bir kişi gerekli araştırmaları yapıp bilgi edinmelidir doğru ile yalanı bir birinden ayırabilmelidir. Sadece bir tane cübbeli yok yüzlerce var.Her duyduğumuza her gördüğümüze körü körüne bağlanmayalım. Gerçekten bilerek öğrenerek yaşayalım ve inanalım.