aranızda bana da yer var mı??? :D :) :D
@ Çevrimdışı @rukiye@ Yeni Üye İslam-TR Üyesi 6 Tem 2006 #3 hoş bulduk gerçek isminizi öğrenebilir miyim??? :wink:
K Çevrimdışı komando133 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Tem 2006 #4 hoş geldin msn adresini kaydettim senin için sakıncası yoktur umarım ALLAHA emanet ol
V Çevrimdışı viyanali Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Kas 2007 #5 mehaba urfali nasilsiiz? Urfayi coooooooook merak ediyom insallah bir nasip olur oraya gelmek- sen balikli gölü filan görmüsündür heral demi iyi aksamlar
mehaba urfali nasilsiiz? Urfayi coooooooook merak ediyom insallah bir nasip olur oraya gelmek- sen balikli gölü filan görmüsündür heral demi iyi aksamlar
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #6 :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu way be :benkizgin
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Ara 2007 #7 amcamlar sohbetı koyulaştırmışlar yahuuu :benkizgin
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 11 Ara 2007 #8 belli belli ohhhh :benkizgin burda neler oluoo bakemmm hafalanoldum
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 11 Ara 2007 #11 yaf noluyo herkesler sinirli a.s. hoşgeldin kardeşim hayırlı paylaşımlar inş.
Çevrimdışı temin_dari Aktif Üye İslam-TR Üyesi 12 Ara 2007 #12 ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: yaf noluyo herkesler sinirli a.s. hoşgeldin kardeşim hayırlı paylaşımlar inş. Genişletmek için tıkla ... yeni gelen arkadaşlar alışma sürecini gecirmeleri için modlar yardımcı oluyorlar. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.
ENES BİN MÂLİK ' Alıntı: yaf noluyo herkesler sinirli a.s. hoşgeldin kardeşim hayırlı paylaşımlar inş. Genişletmek için tıkla ... yeni gelen arkadaşlar alışma sürecini gecirmeleri için modlar yardımcı oluyorlar. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.