Daha Önce Yazılan Tasavvuf Programları

AcizBirKulKadir Çevrimdışı

AcizBirKulKadir

Üye
İslam-TR Üyesi
Bismillâhirrahmanirrahim Her daim bağışlayan Allahuteâlâ nın adı ile biiznillah 🌹
Bu programlar sabit bir kitleye hitab etmediği için çok detaylı açıklama yapmayacağım sadece kullanım alanı hakkında ve bilinmesi gereken bazı ilimleri nakil edeceğim inşaâllah 🌹

Önce hitab eden kullanıcı kitlesi:
Evliyalar, Alimler, Meraklılar olarak sıralayabilirim. Çünkü programdaki yapılan işlemin sonuçları yapana göre değişecektir.

Bilinmesi gereken ilimler :
Ebced, Cifr, Remil(Fal olanı şiddetle değil) ve birazda ledun ilmi'dir.

Not:
Bu programı kullanıpta fal, büyü ne yapacak veya kazanç sağlayacak kişilere hakkım helal değildir.
İnşaâllah doğru yerde kullanılır ve güzel keşif yaparsınız inşaâllah 🌹

Programlar açık kaynaklıdır isteyen bakabilir 👍

"EbcedTurkishAlphabet" sadece Türkçe karakterleri üzere işlem yapmanızı sağlayan programdır.
EbcedTurkishAlphabet'e aşağıdan erişebilirsiniz.

Derli hali Android mevcuttur 👍

"SirrulTasavvufiSembolize" sadece Arapça üzerine kurulu bir tasavvuf programıdır.

SirrulTasavvufiSembolize'ye aşağıdan erişebilirsiniz.

Derli hali Android mevcuttur 👍

Eğer kusur ettiysek affola inşaâllah 🤲🌹

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahıskalı Çevrimdışı

Ahıskalı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
​
Rasulullah'ın (sas) amcaoğlu Abdullah ibn Abbas (ra) dedi ki;

إِنَّ قَوْمًا يَحْسِبُونَ أَبَا جَادٍ ، وَيَنْظُرُونَ فِي النُّجُومِ ، وَلا أَرَى لِمَنْ فَعَلَ هَذَا مِنْ خَلاقٍ
''Bir grup kimseler ebced hesabı yapacaklar ve yıldızlara bakacaklardır. Ben bu işleri yapan kimseler için (ahirette) bir nasip görmüyorum.''
​
İbn Abbas'ın bu sözü el-Cami, Ma'mer bin Raşid , Beyhaki, Şuabu'l-İman gibi eserlerde varidtir.

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
AcizBirKulKadir Çevrimdışı

AcizBirKulKadir

Üye
İslam-TR Üyesi
​
Rasulullah'ın (sas) amcaoğlu Abdullah ibn Abbas (ra) dedi ki;

إِنَّ قَوْمًا يَحْسِبُونَ أَبَا جَادٍ ، وَيَنْظُرُونَ فِي النُّجُومِ ، وَلا أَرَى لِمَنْ فَعَلَ هَذَا مِنْ خَلاقٍ
''Bir grup kimseler ebced hesabı yapacaklar ve yıldızlara bakacaklardır. Ben bu işleri yapan kimseler için (ahirette) bir nasip görmüyorum.''
​
İbn Abbas'ın bu sözü el-Cami, Ma'mer bin Raşid , Beyhaki, Şuabu'l-İman gibi eserlerde varidtir.

Hem de ne kusur;
suçun Forumda tasavvuf konularını araştırmaktır!

Bilmiyordum amacım farklı idi.
Hakkınızı helal edin. 🌹

Geri
Üst Ana Sayfa Alt