iideben anlamıştımki zaten :) yorumum yuanlışmı yaptım ?:)
U Çevrimdışı uksimu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2006 #41 iideben anlamıştımki zaten yorumum yuanlışmı yaptım ?
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 4 Ara 2006 #44 bir birinci ile birinci olamayanın diyaloğuna örnek işte...
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 4 Ara 2006 #45 öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa
öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa
D Çevrimdışı derin_mevzumsun Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Ara 2006 #46 valla şindi bi kez daha uğraştım ama daha yükseğe çıkmıyo dedimya onu nasıl yaptığıma ben bile şaşırdım
valla şindi bi kez daha uğraştım ama daha yükseğe çıkmıyo dedimya onu nasıl yaptığıma ben bile şaşırdım
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 5 Ara 2006 #47 asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma
asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma
U Çevrimdışı uksimu Aktif Üye İslam-TR Üyesi 5 Ara 2006 #48 Samanpan ' Alıntı: asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma Genişletmek için tıkla ... ))))))
Samanpan ' Alıntı: asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma Genişletmek için tıkla ... ))))))
A Çevrimdışı asker_kız Üye İslam-TR Üyesi 5 Ara 2006 #49 Samanpan ' Alıntı: asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma Genişletmek için tıkla ... yok bee neden kızım bende şaka yapıyorum uksimu sanada selamlarımı gönderiyorum..
Samanpan ' Alıntı: asker_kız ' Alıntı: öyle deme bak belki kırılırız..yani kimin kırılcağı belli olmaz...aşağılama bizi ah :hahahaa :hahahaa Genişletmek için tıkla ... kırılma canım şaka şaka. uksimu kızmaz bana sen de kızma Genişletmek için tıkla ... yok bee neden kızım bende şaka yapıyorum uksimu sanada selamlarımı gönderiyorum..
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 22 Nis 2008 #56 ikinci denenmde 20,904 ilkinde oyunu anlamaya çalıştım. ....
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 22 Nis 2008 #57 http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/doublejeu.swf bide oyunu burda oynıyalım elin gavurunun sitesine gitmiyelim )
http://www.zanorg.com/prodperso/jeuxchiants/doublejeu.swf bide oyunu burda oynıyalım elin gavurunun sitesine gitmiyelim )
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Nis 2008 #58 haklısın yaaaaaa... bu oyunu eklediğimde daha ortada flash uyumlu bir sitemiz yoktu... iyi akıl etmişsin :şaplak
haklısın yaaaaaa... bu oyunu eklediğimde daha ortada flash uyumlu bir sitemiz yoktu... iyi akıl etmişsin :şaplak
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 23 Nis 2008 #59 nedemek :şaplak her şey islam-tr için :şaplak ...
S Çevrimdışı supurgesiz_cadi Üye İslam-TR Üyesi 28 Nis 2008 #60 ya 34.. de kalıo hep, bi süre sonra zaten topu göremiyomm zinirlerimi bosduu :asabi :agliyorum :cimcime3
ya 34.. de kalıo hep, bi süre sonra zaten topu göremiyomm zinirlerimi bosduu :asabi :agliyorum :cimcime3