Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Diyarbakır Esnafından Israil Tepkisi

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Diyarbakır esnafından israil tepkisi
İsrail`in Filistin`de yaptığı katliamları kınamak isteyen bir grup esnaf, yere serdikleri İsrail bayrağına basarak öfkelerini dindirmeye çalıştı.

DİYARBAKIR - Siyonist İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırılar sonucu binlerce Filistinli hayatını kaybetti. İsrail’in çoluk, çocuk, yaşlı ve kadın demeden Filistin halkına yaptığı katliamları kınamak isteyen Diyarbakırlı bir grup esnaf, tepkilerini yere serdikleri İsrail bayrağına basarak gösterdi.

Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi esnaflarının yere serdikleri İsrail bayrağı alışveriş yapmak için çarşıya gelen vatandaşların dikkatini çekiyor. Esnafın başlattığı protestoya önem veren vatandaşlar, İsrail bayrağının üzerinden geçerek tepkilerini gösteriyor.

Sakarya Caddesi esnaflarından Mehmet Sıddık Kurt, İsrail’in Müslümanlara karşı yaptığı zulümlerden dolayı böyle bir uygulamaya gittiklerini söyledi.

Kurt, “Esnaflar olarak İsrail’i kınamak için bu uygulamayı yaptık. İsrail 8,5 milyon nüfusu olan bir ülkedir. Bir buçuk milyar nüfusa sahip Müslümanları katlediyor. Müslümanlar ise bunu sadece seyretmekle yetiniyor. İsrail vahşetini şimdi değil her zaman yapıyor. Bu, bütün Müslümanlara yapılan bir zulümdür.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman – İLKHA)

177164.jpg

177165.jpg

177166.jpg

177167.jpg

177168.jpg

177169.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
M Çevrimdışı

Mutedil Olun

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Umarım esnaflarımız şu yahudi mallarını dükkanlarına sokmayı bırakırlar. Bu yahudilerin en önemli silahı ekonomileri. Bunları ekonomik alanda bir çökertirsek Allah Teala'nın izniyle, gerisi kolay. Zaten ödlek oldukları ayetle sabit.

H Çevrimdışı

Horasani

اعيدوا إلى الحق سلطانه
İslam-TR Üyesi
çocuklar bayrağa bastırılmadan önce mümin gibi yetistirilsin.ben konyaliyim konyada yaşıyorum burada eskiden görmediğim şeyler görür oldum.herifler akşam vakti silah sıkarak geziyor arabayla.adam tv de isidi izliyor herhalde kendisi de burada kuduruyor herhalde:)insan gibi egitmedikce eseklik baki kalıyor.bir de burada her bayramda çocukların ellerinden torpil füze.. vs. patlayıcılar düşmez.konya dışında da var mi bilmiyorum.bayram biteli bir hafta oldu hala var.yarın bunlar da başlar silah sıkmaya.

o çocukları görünce aklıma geldi yazayim dedim.hakkınızı helal edin

Üst Ana Sayfa Alt