Niye yapsınlarki,kurbanlıkmı bunlar?birileri otursun,onlarda vursun,sonra pkk ve sistem medyası,yani fasık medya onları yukarda yazdığın gibi lanse etsin,sende medyaya inan öylemi?milleti satırla kesen söylemi pkkya ait,domuz bağıda fasık medyaya ait,al işte hepsine inanmışsın,kasapmı bunlar mübarek,niye inanıyorsun?onlar din düşmanı pkkya vuracak(zamanında)sonrada senin gibi kardeşler,milleti kesiyorlardı diyecek?sana bişey diyeyimmi kardeşim...Git araştır,tekbir domuz bağı olayını ispatlarsan Hattab Amedi senden özür dileyecek sitenin huzurunda..Medya öyle bişey işte,sana zalimi mazlum,mazlumuda zalim gösterir,araştırmayanda inanır..Tamamen mizansen,montaj fotolarla,karikatür resimlerle bir algı oluşturdular ve bırak islam düşmanlarını,müslümanların çoğuda buna inandılar,halende senin gibi kardeşler söylüyorlar,gerçekten varmış gibi...
şimdi de bana,bugün vursalar,medya onları ertesi gün vahşi,yamyam,kasap olarak gösterse,delil değilde sadece iddiadan öteye gitmese,ynede onlara inanacakmısın.
Mademki vanda onlar (pkk)hakim,de hadi sizde bişeyler yapın,bu din düşmanları ile mücadele sadece bunlarınmı görevi?Birileri pkkya bölgede sesini etmez,ama hizbullah ses edincede kasapmı dersin,vahşetmi dersin,domuz bağımı dersin,kontramı dersin,herşey söylenir...hayır bunu pkk söylese,zoruma gitmez,zaten adamların hayatı yalan,en iyi yaptıkları şey karapropaganda ile müslümanalrı kötülemek,ama müslümanın bir ölçüsü var ve olmalı,asla fasık medyayı ölçü almamalı..kime dersen,herkes derki ben duydum,nerden duyduğunu bile bilmez,çünkü bu duyum söylentilerini yayanda pkk ve onların kardeşleridir.
Bak sana diyeyim,sen vanda yaşıyorsan,haberin olsun..bir gün evde otursan bile,sırf müslüman olduğun için bu pkk ve fasık medyası,seni ışidçi ve kafa kesen ilan edip,yargısız bir karalamaya tabi tutulabilirsin.Halen bunları anlamamışsak,işimiz zor..
sanmaki hzbullahı aklayıp,paklıyorum,hatalar,yanlışlıklar ve olmaması gerekenler olabilir,o tartışılır..ama bir müslümanın ölçüsü yukardaki gibi olmamalı...
var olan bişey özerinde eleştirsen bişey demem,mesela desenki yukardaki düğünde müzik var,bundan dolayı eleştirsen bişey demem,ama var olmayan ve tamamen mizansen ve kurgu domuz bağı dersen,veya halkı milleti kesiyorlardı dersen,o zaman başka olur..