1948
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Şub 2013 #1,874 DÜNYA BÖYLEYSE CENNET KİM BİLİR NASIL DEĞİL Mİ ? RESİMLERE BAKARKEN RUHUM UÇUP ORALARA GİDİYOR SANKİ
U Çevrimdışı Umm Abdullah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Şub 2013 #1,875 Abdussamed Seyhani' Alıntı: DÜNYA BÖYLEYSE CENNET KİM BİLİR NASIL DEĞİL Mİ ? RESİMLERE BAKARKEN RUHUM UÇUP ORALARA GİDİYOR SANKİ Genişletmek için tıkla ... SubhanAllah aynısını bende düşündüm, katılıyorum size! .. Bu arada, resimleri kendiniz bu çektiniz yoksa bir yerden mı buluyorsunuz?
Abdussamed Seyhani' Alıntı: DÜNYA BÖYLEYSE CENNET KİM BİLİR NASIL DEĞİL Mİ ? RESİMLERE BAKARKEN RUHUM UÇUP ORALARA GİDİYOR SANKİ Genişletmek için tıkla ... SubhanAllah aynısını bende düşündüm, katılıyorum size! .. Bu arada, resimleri kendiniz bu çektiniz yoksa bir yerden mı buluyorsunuz?
M Çevrimdışı Muhamed Dolaku İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Şub 2013 #1,876 Bu resimleri ben çekmedim, bunlari buluyorum Internette, Çok Web-siteleri ziyaret ederek. Dünyanın bütün parçaları dahil olmak üzere, bu nedenle yaliniz bir kisi bunlari fotoğraflamak yapamaz
Bu resimleri ben çekmedim, bunlari buluyorum Internette, Çok Web-siteleri ziyaret ederek. Dünyanın bütün parçaları dahil olmak üzere, bu nedenle yaliniz bir kisi bunlari fotoğraflamak yapamaz