Istanbul'daki akhi ve ukhtilere duyurulur!
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Şub 2015 #1 Istanbul'daki akhi ve ukhtilere duyurulur!
S Çevrimdışı Süleyman Incek İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Şub 2015 #3 Laikler nasıl izin vermiş. Hayret...
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 23 Şub 2015 #4 Süleyman Incek' Alıntı: Laikler nasıl izin vermiş. Hayret... Genişletmek için tıkla ... O devir kapandi kardes.
Süleyman Incek' Alıntı: Laikler nasıl izin vermiş. Hayret... Genişletmek için tıkla ... O devir kapandi kardes.
E Çevrimdışı Ebû Ahmed Üye İslam-TR Üyesi 23 Şub 2015 #5 muhammet087' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c.) kendisinden razı olsun.. Bir hakikat bu kadar güzel dile getirilebilirdi ancak.. Sonuna kadar izlenmesini tavsiye ederim herkese..
muhammet087' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah (c.c.) kendisinden razı olsun.. Bir hakikat bu kadar güzel dile getirilebilirdi ancak.. Sonuna kadar izlenmesini tavsiye ederim herkese..
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Mar 2015 #6 Güncel.. Yeterince dua alamadim bir daha deneyim.. Saka saka konferans yaklasiyor ya güncelleyim dedim
Güncel.. Yeterince dua alamadim bir daha deneyim.. Saka saka konferans yaklasiyor ya güncelleyim dedim
Çevrimdışı karatasyas Yasin Karataş İslam-TR Üyesi 2 Mar 2015 #7 Kardeşler Kunaybî'nin şahsen gelmeyeceği, sine-vizyonla katılacağı iddia ediliyor. Doğru mudur?
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 2 Mar 2015 #8 karatasyas' Alıntı: Kardeşler Kunaybî'nin şahsen gelmeyeceği, sine-vizyonla katılacağı iddia ediliyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla ... Akhi haklisin Ürdün seyhin Türkiye'ye cikisina yasak getirmis. Konferansi düzenleyen kökludegisim sitesinde I.Kuneybi'nin telekonferansla katilacagini duyurmus. kokludegisim.net Köklü Değişim’in organize ettiği; Ürdün, Lübnan, Mısır’dan seçkin konukların katılacağı “Demokratik Başkanlık Modeli mi, Raşid-i Hilafet mi?” başlıklı Hilafet konferansı DEĞİŞİM TV’de CANLI olarak yayınlanacak CANLI YAYIN ADRESİ www.degisimtv.com Konuşmacılar: Dr. Ahmed Kasas Dr. İyad Kuneybi (Telekonferans) Şerif Zayed Mahmut Kar Tarih: 03.03.2015 Saat: 18.30 - TSİ Yer: Bağlarbaşı Kültür Merkezi / Üsküdar - İstanbul İletişim: 0212 631 65 26 – (Köklü Değişim İstanbul Temsilciliği) Organizasyon: KöklüDeğişim
karatasyas' Alıntı: Kardeşler Kunaybî'nin şahsen gelmeyeceği, sine-vizyonla katılacağı iddia ediliyor. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla ... Akhi haklisin Ürdün seyhin Türkiye'ye cikisina yasak getirmis. Konferansi düzenleyen kökludegisim sitesinde I.Kuneybi'nin telekonferansla katilacagini duyurmus. kokludegisim.net Köklü Değişim’in organize ettiği; Ürdün, Lübnan, Mısır’dan seçkin konukların katılacağı “Demokratik Başkanlık Modeli mi, Raşid-i Hilafet mi?” başlıklı Hilafet konferansı DEĞİŞİM TV’de CANLI olarak yayınlanacak CANLI YAYIN ADRESİ www.degisimtv.com Konuşmacılar: Dr. Ahmed Kasas Dr. İyad Kuneybi (Telekonferans) Şerif Zayed Mahmut Kar Tarih: 03.03.2015 Saat: 18.30 - TSİ Yer: Bağlarbaşı Kültür Merkezi / Üsküdar - İstanbul İletişim: 0212 631 65 26 – (Köklü Değişim İstanbul Temsilciliği) Organizasyon: KöklüDeğişim