Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim ezberlemeyi,ezberlediklerimizle hayatlarımızı tanzim etmeyi ve bu amellerimiz sebebiyle FİRDEVSİ haketmeyi bize lutfetsin!!!
AMİİİN!!!! :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:/// :öptüm:///
inşallah..allahın razı olduğu kullardan olasın emi :öptüm:/// :öptüm:///........ama diğer kardeşlerimiz nerede yoksa başka ezberleyen olmuyacakmı :agliyorum kimse gözükmüyor neyse hayırlısı bakalım.selametle
inşALLAH..ALLAHın razı olduğu kullardan olasın emi :öptüm:/// :öptüm:///........ama diğer kardeşlerimiz nerede yoksa başka ezberleyen olmuyacakmı :agliyorum kimse gözükmüyor neyse hayırlısı bakalım.selametle
[size=14pt]selamu aleykum değerli kardeşlerim ezber dersimize bir hafta verdiğimiz aradan sonra yine yolumuza devam ediyoruz inşallah.........şimdi yeni dua ayetini verecem inşallah bir hafta içerisinde ezberlenir.
'Bana Allah yeter. O'ndan başka ilah yoktur. Ben O'na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O'dur.'
(hasbiyallahu la ilahe illa hu. aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl aziym)
kolay gelsin kardeşlerim görüşme yerimiz firdevs olsun inşallah..haftanın en hızlılarını merak ediyorum şimdiden kim olacak acaba. :öptüm:/// :öptüm:///.........selametle[size/]