Duanıza İhtiyacım Var

GereksizBirİnsan Çevrimdışı

GereksizBirİnsan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Es-Selâmü Aleyküm Ve Rahmetullah Sesimin kötü olmasından dolayı insanlara bir şeyi açıklayamıyorum veya anlatamıyorum

B Çevrimdışı

BenEfe

Efe Kayaalp
İslam-TR Üyesi
Vealeykümselam,

sesinde açıklama yapmaya veya birşey anlatmaya mani olacak seviyede ne olabilir acaba, Merakımdan sordum. Allah c.c şifa versin.

GereksizBirİnsan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Vealeykümselam,

sesinde açıklama yapmaya veya birşey anlatmaya mani olacak seviyede ne olabilir acaba, Merakımdan sordum. Allah c.c şifa versin.
Gerçek Hayatta Birileriyle Konuştuğunda veya Video Podcast gibi şeyler yapmak istediğimde İllaki beni doğru dürüst anlaması için güzel bir sesi ihtiyacım oluyor

B Çevrimdışı

BenEfe

Efe Kayaalp
İslam-TR Üyesi
Gerçek Hayatta Birileriyle Konuştuğunda veya Video Podcast gibi şeyler yapmak istediğimde İllaki beni doğru dürüst anlaması için güzel bir sesi ihtiyacım oluyor
Seni dinleyen ciddiye alıyorsa ne dediğini anlamaya çalışır, sesini ele almaz, sana kulak verir. Fakat karşıdaki ciddiye almayan biri ise, sesini de ciddiye almaz. onu zaten sallamaman lazım.

Ama anlatım ve podcast yapacaksan sana tavsiyem. Diksiyon çalış,

Çirkin ses olmaz...

GereksizBirİnsan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Seni dinleyen ciddiye alıyorsa ne dediğini anlamaya çalışır, sesini ele almaz, sana kulak verir. Fakat karşıdaki ciddiye almayan biri ise, sesini de ciddiye almaz. onu zaten sallamaman lazım.

Ama anlatım ve podcast yapacaksan sana tavsiyem. Diksiyon çalış,

Çirkin ses olmaz...
Diksiyonum iyi ya kayıt almış olduğum cihazları sesim çok ince çıkıyor ve gerçek hayatta da çoğu dinleyen kişi beni Sesimi ne olduğunu bilmediğini söylüyor

Geri
Üst Ana Sayfa Alt