Evet, puanlarımızı yazalım bakalım )
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 19 Nis 2019 #1 Evet, puanlarımızı yazalım bakalım )
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 19 Nis 2019 #2 *Nevzat Tarhan tarafından geliştirilmiştir.
Çevrimdışı M.S Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Nis 2019 #5 Anlamadım soruları bir daha mı işaretledim veya fazladan fazladan mı yazdım ama rakam pek normal çıkmadı
Anlamadım soruları bir daha mı işaretledim veya fazladan fazladan mı yazdım ama rakam pek normal çıkmadı
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Nis 2019 #6 M.S' Alıntı: Anlamadım soruları bir daha mı işaretledim veya fazladan fazladan mı yazdım ama rakam pek normal çıkmadı Genişletmek için tıkla ... kaç çıktı ?
M.S' Alıntı: Anlamadım soruları bir daha mı işaretledim veya fazladan fazladan mı yazdım ama rakam pek normal çıkmadı Genişletmek için tıkla ... kaç çıktı ?
Çevrimdışı M.S Aktif Üye İslam-TR Üyesi 30 Nis 2019 #7 HAMAS' Alıntı: kaç çıktı ? Genişletmek için tıkla ... 200 lerde birşey çıkmıştı, iyi hatırlattın abi birdaha deneyeceğim
HAMAS' Alıntı: kaç çıktı ? Genişletmek için tıkla ... 200 lerde birşey çıkmıştı, iyi hatırlattın abi birdaha deneyeceğim
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 30 Nis 2019 #8 M.S' Alıntı: 200 lerde birşey çıkmıştı, iyi hatırlattın abi birdaha deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... 2'ye böldün mü ?
M.S' Alıntı: 200 lerde birşey çıkmıştı, iyi hatırlattın abi birdaha deneyeceğim Genişletmek için tıkla ... 2'ye böldün mü ?
Çevrimdışı M.S Aktif Üye İslam-TR Üyesi 30 Nis 2019 #9 HAMAS' Alıntı: 2'ye böldün mü ? Genişletmek için tıkla ... AA Tamam şimdi oldu , o zaman 137.5-130 arası
HAMAS' Alıntı: 2'ye böldün mü ? Genişletmek için tıkla ... AA Tamam şimdi oldu , o zaman 137.5-130 arası
Çevrimdışı M.S Aktif Üye İslam-TR Üyesi 30 Nis 2019 #10 M.S' Alıntı: AA Tamam şimdi oldu , o zaman 137.5-130 arası Genişletmek için tıkla ... Sanırım bunun sebebi yaşımın verdiği rahatlık :ssrtcbya: 10 yıl sonrasını merak ediyorum :hmmm:
M.S' Alıntı: AA Tamam şimdi oldu , o zaman 137.5-130 arası Genişletmek için tıkla ... Sanırım bunun sebebi yaşımın verdiği rahatlık :ssrtcbya: 10 yıl sonrasını merak ediyorum :hmmm: