İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebu emre ankarada yaşıyor, kapısı herkese açık gidip hocadan istifa etmek isteyenler olursa gidebilirler. Hadis konusunda çok tercübeli. Kendisinin piyasada özellikle hadis kulliyatlarını sesli okumuş eseri çok güzeldir. Allah razı olsun.
lütfen siteye üye olan ve yazan arkadaşlar bunu dinleyin ve aslında kurani bir yürüyüş ve araştırmaya giren her fert bu sözlere kulak vermesi lazım. yayınlayandan Allah razı olsun
kurani bir yürüyüş ve araştırmaya giren her fert bu sözlere kulak vermesi lazım.demiş arkadaş fakat kendisinin girmediği malum sadace tavsiye yapıyor.kendisi gidip yukarıda anlatmış olduğu konuların tefsirine baksa bu adamın kezzab olduğunu görecektir.acaba kendisi gibi düşünen kaç tane alim bulacak.
not: başkasına olan kinin öcünü almak için yine mücahidlere kin duyanların videolarını yayınlamak ancak ilmi acizlikten kaynaklanmaktadır. kin duyduklarınıza yine zavallıların dili ile cevap vermek istiyorsunuz.
Allah sana da hidayet versin Sapık. Sapık olduğun için sizi forumdan attım. Tekrar gelip forumu kirletmeyin. Kapıdan kovuyoruz bacadan giriyorsunuz.
Tek bildiğiniz müslümanların arkasından konuşmak. Herkes ne yapdığı ortada siz ancak Allah için çalışanlara ajanlık damgası vurmak. Bu fitneyi ortaya atıp, ve onu devam ettiren sizleri Allah'a havele ediyorum. İlmi bir konuşma yerine ancak zanlarla kafanızdan kurguladığınız senoryolarla ajanlık yada kafirlik isnad etmekden başka yaptığınız birşey yok.
Sizin gibilerin devri bitti. Defolun pisliğinizi başka forumlarda akıtın ve o pisliğiniz de boğulun inşAllah.
ALLAH (a.c) razı olsun bilende konuşuyor bilmeyende ben sohbet eden müslümanı tanımıyorum fakat biz zahire bakarır zahirdede ne birilerini yerdi nede övdü usul anlattı ve delillendirdi
ALLAH BU HASTALIKTAN BİZİ KORUSUN
ADAM A DİYOR BİRİLERİDE ÇIKIP A DEDİ AMA O ASLINDA C HARFİNİ KASTETTİ diyor.
bu hiç güzel bir ahlak değil rabbim bizi muhafaza etsin
.Esselamu aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Allah sizlerin de bizlerin de imanını artırsın ve bizleri firdevs ine koysun(amin). Ne kadar ilmi cevab vermiş muslumanın kanını içmeye susamış harici zihniyetli kişilikten ve islamdan yoksun olanların sadece attıkları iftiradır başka bir şey değil. birde bu zevat benim için "sapık medine ünüversitesini okumak ağır geldiği için kaçıp gelen kitaplardan ilim aldığını zanneden biridir.
" yazmış ben hiç medine üniversitersinde okumadım ve Allaha köle olan biriyim kimsenin kulu değilim aynı mekke müşriklerinin yaptığı gibi iftira yalan dolan bunların başka işi yok herhal
.Esselamu aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Allah sizlerin de bizlerin de imanını artırsın ve bizleri firdevs ine koysun(amin). Ne kadar ilmi cevab vermiş muslumanın kanını içmeye susamış harici zihniyetli kişilikten ve islamdan yoksun olanların sadece attıkları iftiradır başka bir şey değil. birde bu zevat benim için "sapık medine ünüversitesini okumak ağır geldiği için kaçıp gelen kitaplardan ilim aldığını zanneden biridir.
" yazmış ben hiç medine üniversitersinde okumadım ve Allaha köle olan biriyim kimsenin kulu değilim aynı mekke müşriklerinin yaptığı gibi iftira yalan dolan bunların başka işi yok herhal
Aleykum es selam abi. Abi zaten tekfirci zihniyetin iftira atmakdan başka yapabileceği şey yoktur. İftira ve dedikodularla müslümanları parçalamakdan başka yaptıkları iş yoktur. Hiç bir zaman gerçekler (HAK) ile yüzleşemezler ancak arkadan iftira atarak yaşamlarını sürdürüler. Mutlaka O gün geldiğinde HAK karşısında attıkları bu iftiraları tek tek ödeyeceklerdir.