Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ebu Selva - Tağut Ve Cihad Kavramları Gizlenebilir Mi? Alim Ve Hocalara Nasihatler

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Rizikosuz sünnetleri ve konuları tağutun gölgesinde uygulayıp, muhaliflerine saldıran bu kitap yüklüleri; tağutun gölgesinde Hakkı haykırması gereken meselelerde ya hakkı ketmediyor ya da ima veya tavır ile tağutun meşruiyetini sağlıyor.

Halbuki daha önceden bu meselede şehid Seyyid Kutubun öğrencilerinden sayılabilecek şehid Abdullah azzam şöyle demektedir:


Şehid Abdullah Azzam : Akidede Takiyye ve Hakkı Gizlemek Caiz Değildir

https://www.islam-tr.org/konu/sehid...takiyye-ve-hakki-gizlemek-caiz-degildir.9053/
 
K Çevrimdışı

kurtuba

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Allah razı olsun Ebu Selva dan..

Ben reddiyelerden daha çok cihat ile alakalı sözlerini önemli buldum, zira mucahitlere akidesi bozuk diyen, onları tevhidi anlamamakla itham eden, onların aleyhinde konuşan, onlar şehit olsa ne olacak akidesi düzgün değil diyen SAPIKLAR, evet asıl bunlar büyük bir beladır (geride kalan evlerinde oturan) müslümanlar için, zira mucahitlerin ise bu ithamlar umurlarında olmadığı gayet aşikar..

Ben kendimce düşündüm bu selefi oldugunu iddia edip mucahitlere laf eden sapıklar ve önderleri, hocaları vs. niye böyle bir gereksinim duyuyorlar diye..

En doğrusunu Allah bilir, kendi kanaatim bu kişiler herhalde ya bak şurada cihad var, şurda muslumanlar olduruluyor, şurda musluman kadınların ırzına gecılıyor, git katılsana mucahitlere gibi bir laf gelecegi zaman verecek cevapları olmadıgı icin mucahitlere laf atıp kendilerini ve diger insanları boyle aldatmanın peşindeler.. (hoş gerçi onlar gibi elbet bizde kadınlar gibi evde oturmamızın bedelini odeyecegiz ama en azından biz mucahitlere laf atmayan ev muslumanlarıyız)

Şu an facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde herkez cihad dan asmaktan kesmekten bahsediyor, kimi yaşadığı yeri kabil yazmış, kimi afganistan yazmış vs.. herkes bi cihad turkusu tutturmuş gidiyor, profillerde şeyhin resimleri insan dışarıdan bakınca vayt be diyor, bu kadar mucahit var daha ne olsun diyesi geliyor insanın, birde diyorlar ahi şu abi gitmiş bu abi gitmiş deyip birde gidenleri fişliyorlar sayfalarında farkında olmadan, başka özellikleride var aynı zamanda hem mucahit hemde tebligci bunlar ama nedense hep mucahide bacılarına teblig ediyorlar , facebooktan ve msn den sanalda olsa baş başa bi teblig enteresan dimi..

Şimdi bunu niye anlattın diye sorarsanız:

bu kadar cihad ile ilgili genclerin onunde bilgi paylaşımı varken bunları hocalarına sormamaları mumkun degıl, o yuzden bu sapık hocalar bu sorular gelmeden once bunun onunu bu şekilde yani mucahitleri karalayarak kesmenin peşindeler diye duşunuyorum..

Birazda cuvaldızı kendimize batıralım, adama sorarlar sen bunları nerden biliyorsun diye dimi..
Allah affetsin bende bu hatalara ugramış bir kardeşinizim..

Rabbim tağuta karşı savaşan bütün kardeşlerimizi muzaffer kılsın..
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Kurtuba kardeşim açıklamalarından ötürü gerçekten çok teşekkür ederim. Çok yerinde ve isabetli yorumların var.

Rabbim radı olsun
 
Üst Ana Sayfa Alt