Ömer ibn Abdulaziz, ben ebu zerka nın ilmi var felan demedim, yazımı iyi okuyun, iyi anlayın, adam kendini bize pazarlamamış, birilerine pazarlamışki böyle bir saptırıcının davetini kabul etmişler..
Ben sadece adam saptırıcı olduğu ve kurnaz olduğu için ilyas denen hoca!nın, onunla başedemiyecegini söyledim, cahil oldugu goremediniz demişsin, asıl goremeyen cahillerle tartışmayı kabul edenlerdedir.
Saad bin Ubade, Musab el Cihadi diye biri, buraya bir şeyler yazınca, adama hemen kardeşim demeye başlayıp forumdan şimdi sana şoyle boyle soylerler dedin, halbuki o adam senin bu iki hocanıda tekfir ediyor, sadece hocalarınla kalsa iyi, arkasıda geliyor..
Lalekai, ben onun kadar talebe yetiştiren birini gormedim duymadım demişsiniz : ) SubhanAllah, enteresan bir söz, bizde biliyoruz bu insanı, bilmeyende zannedecek neymiş bu cocuk, bu bir çok mescidde tevhidi anlatan genç hocalara bile haksızlıktır, hangi ara yetiştirmiş bu kadar kişiyi gozumuzun onunde olan bu çocuk merak ettim ? hepi topu 50-60 tane gençten oluşan bir güruh, ne ara çogaldı, ne ara yapmış bunları ?
----
MaşaAllah ne güzel isimler..