Ecevit ölmemiş
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #3 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: yakasına da resim taksa keşke Genişletmek için tıkla ... DELÜÜ
V Çevrimdışı vuslatım Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2007 #5 BAŞÖRTÜLÜ ANNELERİMİZN YANIN DA DURMASIN O Ş... ADAM EN BÜYÜK BAŞÖRTÜ DÜŞMANI :kil :kil :kil :kil :kil :kil :kil
BAŞÖRTÜLÜ ANNELERİMİZN YANIN DA DURMASIN O Ş... ADAM EN BÜYÜK BAŞÖRTÜ DÜŞMANI :kil :kil :kil :kil :kil :kil :kil
C Çevrimdışı cuneyt45 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 19 Eyl 2007 #7 yakalardaki resimlere bakılırsa bu adam kendi cenazesine gelmiş galiba
? Çevrimdışı ... Aktif Üye İslam-TR Üyesi 19 Eyl 2007 #8 cuneyt45 ' Alıntı: yakalardaki resimlere bakılırsa bu adam kendi cenazesine gelmiş galiba Genişletmek için tıkla ... evet öle yapmış kendi cenazesine katılmış bir ilk yaşandı....inanmıyorum... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
cuneyt45 ' Alıntı: yakalardaki resimlere bakılırsa bu adam kendi cenazesine gelmiş galiba Genişletmek için tıkla ... evet öle yapmış kendi cenazesine katılmış bir ilk yaşandı....inanmıyorum... hafalanoldum hafalanoldum hafalanoldum
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 4 Eki 2007 #10 cuneyt45 ' Alıntı: yakalardaki resimlere bakılırsa bu adam kendi cenazesine gelmiş galiba Genişletmek için tıkla ... :muhaha yaa evet...
cuneyt45 ' Alıntı: yakalardaki resimlere bakılırsa bu adam kendi cenazesine gelmiş galiba Genişletmek için tıkla ... :muhaha yaa evet...