Eleştiri Kanalları

çorumlumuvahhid_19 Çevrimdışı

çorumlumuvahhid_19

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
SOSYAL MEDYA ELEŞTİRİ KANALLARI

Selamın Aleyküm kardeşlerim ben daha lise talebesi olan bir kardeşinizim ve bu yüzden tahmin edersiniz ki izlediğimiz içerikler çok farklı sadece ben değil benim yaşıtım tayfa genelde benzer içeriklerde takılıyor peki bakalım bu tarz kardeşlerimizin takıldığı içerik furyasının (eleştiri kanalları) BAŞINI KİM GÖTÜRÜYOR.

Beyaz kurt ,Sadece Enes, Juadis ,cart curt daha bunlar ve bunların tarzında takılan milyon adam var. Peki akıllarda başka bir soru bu elemanlar kim, kimin destekçiliğini yapıyorlar görüşleri neler. Belki ilerde yapacağım farklı içeriklerde daha kapsamlı bahsederim ama şimdi kısaca bir değerlendirme yapalım.

Öncelikle kardeşlerim bunların tek ideolojisi görüşleri İslam düşmanlığı atatürkçülük başka bir vasıfları yok önceki videolarında karaktersiz mecnun insanlara sallarlar büyürler büyürler ve daha sonra da görüşü İslam İslamcılık olan herkesi ezer geçerler muhalif propaganda yaparlar boykotu bile saçmalık olarak nitelendirirler vs.
inşallah daha kapsamlı bir yazı ile geri döneceğim Esselam-ı Aleyküm.

Sâlim Et-Turkî Çevrimdışı

Sâlim Et-Turkî

Mersinli Hanbeliler...
İslam-TR Üyesi

Selamın Aleyküm kardeşlerim ben daha lise talebesi olan bir kardeşinizim ve bu yüzden tahmin edersiniz ki izlediğimiz içerikler çok farklı sadece ben değil benim yaşıtım tayfa genelde benzer içeriklerde takılıyor peki bakalım bu tarz kardeşlerimizin takıldığı içerik furyasının (eleştiri kanalları) BAŞINI KİM GÖTÜRÜYOR.

Beyaz kurt ,Sadece Enes, Juadis ,cart curt daha bunlar ve bunların tarzında takılan milyon adam var. Peki akıllarda başka bir soru bu elemanlar kim, kimin destekçiliğini yapıyorlar görüşleri neler. Belki ilerde yapacağım farklı içeriklerde daha kapsamlı bahsederim ama şimdi kısaca bir değerlendirme yapalım.

Öncelikle kardeşlerim bunların tek ideolojisi görüşleri İslam düşmanlığı atatürkçülük başka bir vasıfları yok önceki videolarında karaktersiz mecnun insanlara sallarlar büyürler büyürler ve daha sonra da görüşü İslam İslamcılık olan herkesi ezer geçerler muhalif propaganda yaparlar boykotu bile saçmalık olarak nitelendirirler vs.
Wa aleikum salam kardeşim, sosyal medya denen melun mecra zaten satanist-siyonistlerin elindedir her türlü sosyal mecrayı kontrol ediyorlar TR de çok satın aldıkları var. Saydığın kanallar çok doğru eleştiri adı altında islam düşmanlığı yapıyorlar çünkü hepsi israil lobisinden para alıyor. Sen instagram,youtube gibi sosyal mecralarda çok dolaşmamanı tavsiye ederim beynimizi yıkamasınlar.

çorumlumuvahhid_19

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Wa aleikum salam kardeşim, sosyal medya denen melun mecra zaten satanist-siyonistlerin elindedir her türlü sosyal mecrayı kontrol ediyorlar TR de çok satın aldıkları var. Saydığın kanallar çok doğru eleştiri adı altında islam düşmanlığı yapıyorlar çünkü hepsi israil lobisinden para alıyor. Sen instagram,youtube gibi sosyal mecralarda çok dolaşmamanı tavsiye ederim beynimizi yıkamasınlar.
Hadi ben girmedim diyelim ki benim yaşımdaki yada benden çok küçük kardeşlerimiz giriyor sosyal medya ya onu napıcaz.

mvvhd.x Çevrimdışı

mvvhd.x

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi

sekülerler ve evet kemalistler aslında eleştirip yerine pek bir şey koyduklarıda yok seyreden genç kitle çoğunlukla manıpulasyona açık islam düşmanları mulhidliklerini klasik özgürlük,yobaz vb sloganik ifadelerle yapıyorlar.Gençleri bunlardan kurtarmanın yolu müslümanların medyayı ihata etmesi gerek medya çok önemli

çorumlumuvahhid_19

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ve Esselam-ı Aleyküm kardeşlerim dediğim gibi eleştiri kanalları ile ilgili incelemeye devam ediyoruz bugün ki eleştireceğimiz kişi BK
Gördüğünüz gibi arkadaşlar burada en aşşağılık akımlardan birini 'bu insanlar haketmedi' diyerek savunmuş.
b k.png
Burada da i*rail bayrağı önünde boykot saçmalığına son verin yazıyor...
b.k.png
b.k1.png
Burda da klasik her sekülerin yaptığı gibi Afganistan ı eleştiriyor.Yani evet her insanın yada hükümetin hataları olabilir ama daha internete kalmadan direkt insani hakların olmadığı islam beldeleri varken insanlığın baş belası internet'i yasaklayan Afganları eleştirmek ve bu ülkede yaşanmaz demek ??

Geri
Üst Ana Sayfa Alt