Ellere kendiliğinden kına yakılması

H Çevrimdışı

Harici Sapık Lupen7

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Esselamun Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu

1 sene önceye yakın tevhid ile tanıştım ve elimden geldiğince bir şekilde kendi çabalarımla ilim öğrenmekteyim . İbn Baz İbn Useymin gibi alimlerin kitaplarını okumaktayım ders almaktayım . İlk zamanlarda sinir stres bereketsizlik asilik vs gibi duyguları çok yoğun yaşıyordum . Zamanla bunlar azaldı 6 ay önce bana ilim konusunda yardımcı olan arkadaşlarımla gecenin bir vakti rukye konusu açıldı . Bende fazla bilmediğim için fazla üstelemedim o gecenin sabahında uyandığımda elimde yoğun bir şekilde kına yakıldığını gördüm . Fazla önemsememiştim ama araştırmalardan sonra bu konunun daha çok üstüne gittim çareler aradım son zamanlarda istiğfar ı ve nas felak inşirah ayetel kürsiyi arttırmaya başladım her namaz sonunda . Şikayetlerim iyice azalmıştı sinir vs bunlar azalıyordu . Taki tekrardan dün gece rukye konusu açılana kadar . Bu sabah uyandım ellerime baktığımda eskisine oranla çok minik bir şekilde kına yakıldığını gördüm .

Tevhid ehli Kuran ve sünnete göre rukye yaptırmayı düşünüyorum whatsappdan destek oluyoruz diyorlar , burada yaptıracak kimse yok mecbur artık bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum bu konuda bana tavsiyede bulunur musunuz acaba ?

Şikayetlerim son zamanlardan iyice azaldı . Fakat gece yatarken biri beni izliyor gibi nereye dönsem arkamda biri var gibi . Ama ben tam aksine kendimi güçlü hissediyorum çok da önemsemiyorum . Bu olaylar dolayısıyla bazen kendimde kafamda kurarak abartabiliyorum ister istemez . Ama geceleri yatmaya hazırlandığımda biri beni izliyor gibi hissediyorum . Böyle şeylerden korkmuyorum bunda aşırıya kaçmanın bir tür şirk olduğununda farkındayım . Fakat genede moralim bozuluyor . Allahualem belkide izleme falanda yok ben kendi kendime kurulduğum için böyle düşünüyorumda olabilir . Sizin ilminizden de istifade etmek isterim bu durum için .
اللهم ارزق أخي رزقًا طيبًا حلالًا، وزده علمًا، وارحم أهله ونفسه، واحفظه وراعِه، وثبّت قدميه على الصراط المستقيم.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt