Ben yazmım bir kez en çok kullandığım sözü demiştim de bulunduğum ilde herkesin diline düştü :mutlu
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 2 May 2007 #61 Ben yazmım bir kez en çok kullandığım sözü demiştim de bulunduğum ilde herkesin diline düştü :mutlu
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 May 2007 #67 hayır :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 5 May 2007 #69 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: beni rahat bırakın Genişletmek için tıkla ... bu sözü en çok bana söylüyo ama ne fayda :ihihih Genişletmek için tıkla ... de gettttt
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: beni rahat bırakın Genişletmek için tıkla ... bu sözü en çok bana söylüyo ama ne fayda :ihihih Genişletmek için tıkla ... de gettttt
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 5 May 2007 #70 el_kıtmir ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: beni rahat bırakın Genişletmek için tıkla ... bu sözü en çok bana söylüyo ama ne fayda :ihihih Genişletmek için tıkla ... de gettttt Genişletmek için tıkla ... bi de bunu söylüyo ama yine fayda yok tabii
el_kıtmir ' Alıntı: HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: el_kıtmir ' Alıntı: beni rahat bırakın Genişletmek için tıkla ... bu sözü en çok bana söylüyo ama ne fayda :ihihih Genişletmek için tıkla ... de gettttt Genişletmek için tıkla ... bi de bunu söylüyo ama yine fayda yok tabii
H Çevrimdışı hümeyra nur Yeni Üye İslam-TR Üyesi 10 May 2007 #72 Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 May 2007 #73 lahavle la havleeee dıe gıdıo :güldüm