bende kılıç çekerim... :ihihih hatta yanımda :muhaha
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #141 bende kılıç çekerim... :ihihih hatta yanımda :muhaha
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #143 zaten eklenenlei gördük onlar yeterli sanırım
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Eki 2007 #144 yaa yeter dimi ... iki tane silah vardı ikinizi vurmam için
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #147 o silahlardan korkan benim gibi olsun aa :mutlu
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 17 Eki 2007 #148 GÜLDESTE ' Alıntı: o silahlardan korkan benim gibi olsun aa :mutlu Genişletmek için tıkla ... anaaa korkmuyon demeeek
GÜLDESTE ' Alıntı: o silahlardan korkan benim gibi olsun aa :mutlu Genişletmek için tıkla ... anaaa korkmuyon demeeek
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #149 o da bir marifet bir söz var söylemek isterdim ama bayanlara at değil söylemiyorum o yüzden
G Çevrimdışı guldeste Üye İslam-TR Üyesi 17 Eki 2007 #152 en çok kullandığım sözdür o açılımıda herkesin derdini dinliyorum
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 12 Kas 2007 #155 abi,abla,kardeşlerim böle alıntı almasanız daha güzel olacak... görüntü kirliliğine sebep oluyor... şimdiden teşekkürler... Selametle...
abi,abla,kardeşlerim böle alıntı almasanız daha güzel olacak... görüntü kirliliğine sebep oluyor... şimdiden teşekkürler... Selametle...
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 17 Kas 2007 #156 Cundullah ' Alıntı: Es-Sükûtu hayrun-minel dirdiriyye Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu :güller :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
Cundullah ' Alıntı: Es-Sükûtu hayrun-minel dirdiriyye Genişletmek için tıkla ... :huhuuhuu :güller :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 27 Kas 2007 #158 Sinirlenince eşime uyuz kelimesini. çocuklarımada deve kelimesini çok kullanırım. :uzgunumm