1 saat önce... En son ne zaman birini beklediniz...
A Çevrimdışı Ayyüzlü Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 May 2007 #61 1 saat önce... En son ne zaman birini beklediniz...
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 15 May 2007 #62 şuanda bekliyorum :vahh en son ne zaman hasta yattınız
A Çevrimdışı Ayyüzlü Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 May 2007 #63 Geçen sene bahar aylarında... En son ne zaman aklınıza soracak soru gelmedi? :hahahaa
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 15 May 2007 #64 şimdi :muhaha :muhaha en son nezaman çok çalıştın
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 16 May 2007 #66 ŞUANDA TAM ZAMANINI HATIRLAMAIYORUM EN SON NE ZAMAN GÜNEŞLENDİN??
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 May 2007 #67 bu sabah balkonda kahvaltı yaptım guneşe karşı :muhaha :hahahaa :muhaha :güldüm en son ne zaman yiğenınle oynadın sabah sabah :güldüm
bu sabah balkonda kahvaltı yaptım guneşe karşı :muhaha :hahahaa :muhaha :güldüm en son ne zaman yiğenınle oynadın sabah sabah :güldüm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #69 şimdiiiiiiii açım aççççç :güldüm en son nezaman aklından kumpirrr geçtı :crycry
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #70 ayy niye hatırlattınki bayadır yememiştim canım istedi kendime yapayım bari şimdi :hahahaa :hahahaa en son ne zaman ihanete uğradın??
ayy niye hatırlattınki bayadır yememiştim canım istedi kendime yapayım bari şimdi :hahahaa :hahahaa en son ne zaman ihanete uğradın??
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #71 :huhuuhuu hafalanoldum en son ne zaman gazete okudun :güldüm
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #72 dün okumuştum gazete akşamdan akşama eve gelirde :vahh en son ne zaman güneşin batışını seyrettin?? :öptüm:///
dün okumuştum gazete akşamdan akşama eve gelirde :vahh en son ne zaman güneşin batışını seyrettin?? :öptüm:///
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #73 her akşam eve gıderken arabada :hahahaa :hahahaa en son ne zaman fatura işledın :muhaha :hahahaa :muhaha
her akşam eve gıderken arabada :hahahaa :hahahaa en son ne zaman fatura işledın :muhaha :hahahaa :muhaha
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #74 hiç bir zaman :hahahaa :hahahaa en son ne zaman sarma yaptın??
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #75 ben yemek yapmam yerim :güldüm en son nezaman çenen duştu :güldüm
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #76 bayadır düşmüyo :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :yale :yale :yale :yale en son ne zaman tatlı krizine girdin??
bayadır düşmüyo :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha :yale :yale :yale :yale en son ne zaman tatlı krizine girdin??
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #77 ben hep krızdyım...nsl dayandığımı bı Rabbım bıde ben bılırım :crycry en son nezaman aklına tatlı getıren arkadaşınla konuştun...
ben hep krızdyım...nsl dayandığımı bı Rabbım bıde ben bılırım :crycry en son nezaman aklına tatlı getıren arkadaşınla konuştun...
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #78 AZÖNCE KONUŞTUM O YÜZDEN GİRDİM ZATEN KRİZE EN SON NE ZAMANAKŞAMA KADAR YATTIN??
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #79 hıç bı zaman...benım uyku problemım var :güldüm en son nezaman çay içtin...(soru gelmıo yaf)
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2007 #80 BU SABAH KAHVALTISINDA EN SON NE ZAMAN ÇOK TERLEDİN( benimde gelmiyo sallıyoz artık) :muhaha :muhaha