bayadır dinlemiyom en son ne zaman tartıldın :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #121 bayadır dinlemiyom en son ne zaman tartıldın :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa :hahahaa
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #122 :buneya en son nezaman rejımı bıraktın :muhaha
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #123 en son nezaman bıze meterolojı hbrını verdın... :güldüm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #124 zarip ' Alıntı: hiiiiii :crycry şaşarıdım ben iyice..bekleyin hocam.. 2hafta fln oldu herhgalde yafff :crycry Genişletmek için tıkla ... ee mubarek nıe soru sormuon yafff :güldüm en son neyı unuttun :muhaha :hahahaa :hahahaa
zarip ' Alıntı: hiiiiii :crycry şaşarıdım ben iyice..bekleyin hocam.. 2hafta fln oldu herhgalde yafff :crycry Genişletmek için tıkla ... ee mubarek nıe soru sormuon yafff :güldüm en son neyı unuttun :muhaha :hahahaa :hahahaa
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 May 2007 #125 bugun oğlen tum tanıdıklara cuma msjı gonderdım...her hafta olduğu gıbı :güldüm en son nezaman kardeşin için dua ettın
bugun oğlen tum tanıdıklara cuma msjı gonderdım...her hafta olduğu gıbı :güldüm en son nezaman kardeşin için dua ettın
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #126 BU KONUYA GIRERKEN :hahahaa EN SON NEZAMAN ISTANBULA GITTIN ynok :hahahaa :ahaboleoldum :yale :öptüm:///
BU KONUYA GIRERKEN :hahahaa EN SON NEZAMAN ISTANBULA GITTIN ynok :hahahaa :ahaboleoldum :yale :öptüm:///
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #127 2 ay kadar önce en son ne zaman özledin?
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #128 her yanımdan ayrılışında onu özlüyorum en son ne zaman üzüldün??
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #129 şimdi en son ne zaman ev temizledin?
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #130 hergün bitmiyoki evin işi en son ne zaman pembe yalan söyledin birinin iyiliği için??
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #131 bilmem hatırlamıyorum en son ne zaman müzik dinledin?
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #132 şuanda dinliyorum en son ne zaman canın sıkıldı
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #134 uyandığımda en son ne zaman bilgisayarın bozuldu?
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #135 geçen hafta çöktü en son ne zaman soru sordun?
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 May 2007 #137 az önce en son ne zaman sınava girdin?
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 27 May 2007 #138 3 sene oldu heralde en son ne zaman ders çalıştın??
Çevrimdışı halef İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 May 2007 #139 bu sabah en son nezamn misafir geldi?
A Çevrimdışı a_mavis Üye İslam-TR Üyesi 27 May 2007 #140 bilmem hatırlamıyom aaaaaaa cidden ne zamandır bana misafir gelmedi çok garip :::::::: en son ne zaman misafirliğe gittin,??
bilmem hatırlamıyom aaaaaaa cidden ne zamandır bana misafir gelmedi çok garip :::::::: en son ne zaman misafirliğe gittin,??